De ce nu a devenit actorul Marian Râlea tată: „Asta a fost viața, am fost preocupat...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Teatru, film, televiziune… Carismaticul Marian Râlea, pe care îl puteți vedea acum în serialul „Adela (Antena 1), le
face pe toate cu aceeași dedicare de zeci de ani și vorbește despre profesia lui cu respect, cu pasiune și cu modestie. Magicianul, cum îl cunosc multe generații de copii, ne-a purtat și pe noi într-o călătorie fermecată prin lumea lui cât ai zice… Abracadabra! Marele actor, care s-a de dicat o viață întreagă filmului ne-a vorbit, printre altele despre viața personală și ne-a asigurat că nu are niciun regret!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu celebritatea cum vă împăcați? Au existat momente în care v-ați fi dorit să treceți neobservat? Să aveți, așa, un fel
de pelerină magică a lui Harry Potter?

Da, tot timpul! Sunt un om modest şi nu mi-am dorit niciodată să epatez sau să mi se audă vocea tare pe stradă, în metrou. De cealaltă parte există şi anumite momente în viaţa actorului care sunt numai ale lui, şi atunci sigur că poate te deranjează cineva care strigă după tine Magi, Magi sau Mitu, sau Sile, dar în momentul în care îi vezi cum zâmbesc când te salută, cât de bucuroşi sunt că te-au întâlnit, îţi transmit şi tie starea şi îţi dai seama că nu îţi mai aparţii, le aparţii lor.

De ce nu a devenit actorul Marian Râlea tată: „Asta a fost viața, am fost preocupat...'/ EXCLUSIVDe ce nu a devenit actorul Marian Râlea tată: „Asta a fost viața, am fost preocupat...'/ EXCLUSIV

Marian Râlea: „Nu am niciun regret'

V-ați dedicat întreaga viață actoriei, uneori poate în detrimentul vieții personale. Aveți vreun regret în privința asta?

Ce regrete să mai am? Timpul a trecut, asta a fost viaţa, am fost preocupat de această poveste a scenei, a filmului, dar
nu am niciun regret.

Citește și: Imagine de colecție cu Anca Sigartău şi Marian Râlea, de acum 27 de ani.Cum arătau actorii din Adela

Citește și: Trecutul neștiut al magicianului Marian Râlea. Ce făcea pentru a se întreține în studenție:„Zugrăveam…'

Citește și: Cum se înțeleg Paula Herlo și Cristian Leonte acasă și la locul de muncă:„Există căsnicii cu bune și cu rele'/ EXCLUSIV

Citește și: Bianca Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a apărut cu altă femeie:„Mi-a spus că această fată este prostituată'

Marian Râlea: „Am avut atât de mulţi copii, încât ce să îmi mai doresc?'

Ați fost înconjurat în permanență de copii și este evidentă dragostea pe care le-o purtați. V-ați dorit vreodată să deveniți tată s-au v-a împlinit faptul că aveați deja câteva… sute de mii?

Păi am avut atât de mulţi copii, încât ce să îmi mai doresc? Dar într-adevăr e vorba despre joacă, joaca e meseria copilului, şi atunci sigur că meseria actorului este să se joace. Mai mult, noi am fost învățați să jucăm la facultate pentru tot felul de public. Îmi aduc aminte cum am jucat pentru copii cu dizabilități, nu era nicio problemă, jucam ca și pentru ceilalți, era acelaşi teatru, doar îmi continuam joaca împreună cu cei mici. Acum mă gândeam că toţi copiii își doreau un Tată Magician.


În afară de actorie, ce alte pasiuni mai aveți? Ce-i place lui Marian Râlea să facă în timpul liber?

Acum nu mai am timp, dar mai citesc, îmi plăcea să joc baschet, dar nu mai sunt în formă, cam atât, nu cred că mai pot trăi cu un timp liber. (râde)

Marian Râlea: „Dacă aş avea o putere magică i-aş aduce pe toţi cei dragi lângă mine'

Nu pot încheia acest interviu decât cu încă o întrebare pentru Magician… Ce ar face Magi dacă ar putea să folosească bagheta cu adevărat?

Ştiţi, pe vremuri, că acum nu mai avem acces, reuşeam să ajung şi la copiii fără şansă din spitale cu Magi. Le duceam daruri, de sărbători, acolo am văzut adevărata tragedie, am simţit-o şi, dacă aş fi avut şi atunci, şi acum o baghetă magică, aş fi făcut într-un fel ca niciun copil să nu se mai îmbolnăvească de nicio boală. Asta aş face şi, sigur, dacă aş avea o putere magică i-aş aduce pe toţi cei dragi din nou lângă mine. Să îmi aduc aminte, ceea ce vă rog şi pe dumneavoastră, că părinţii ne sunt cei mai buni prieteni!

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE OCTOMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter