Delia a răbufnit pe Instagram, după ce a fost enervată la culme de o fană: "Capul tău arde. Vai, dar ce capac virtual meriți acum"

Publicat pe

Delia a postat o fotografie pe Instagram și de îndată comentariile au început să curgă. Un comentariu, însă, a atras furia vedetei, care nu s-a putut abține și a spus lucrurilor pe nume, chiar dacă și-a atras deopotriva critici și laude.

Delia a răbufnit pe Instagram, după ce a fost enervată la culme de o fană: "Capul tău arde. Vai, dar ce capac virtual meriți acum"Delia a răbufnit pe Instagram, după ce a fost enervată la culme de o fană: "Capul tău arde. Vai, dar ce capac virtual meriți acum"

Delia a ajuns în mijlocul unei controverse după un comentariu acid la adresa unei fane. Totul a pornit după ce a postat o serie de imagini realizate pe terasa casei, în care apare îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, cu mâneci voluminoase, în alb-negru și pantofi cu toc înalt. Fotografiile emanau pozitivitate și optimism, fapt ce ar fi atras critici din partea unora, care le-au considerat nepotrivite pentru vremurile pe care le trăim din pricina coronavirusului.

Citește și: Delia își permite tratamente de lux, dar apelează la trucuri de înfrumusețare băbești:”Îmi prepar un amestec din miere cu mălai”

„Țara arde și baba se piaptănă”, a fost comentariul care a atras furia Deliei.

Artista a răspuns fără menajamente și vizibil deranjată: „Ești cretină, efectiv! Nu mai pot cu d-astea! Sunt acasă și îmi fac o poză! E interzis? Nu arde nimeni…Capul tău arde! Ce cauți zuzo pe instagram? Dacă arde țara? Îți arde să vezi ce postează lumea? Vrei să postăm poze cu lumânări? Sau să nu mai fie nimeni activ nici în casă? Să ne punem ștreangu de gât? Vai, dar ce capac virual meriți acum!”, a fost reacția Deliei.

Citește și: Delia a postat pe Instagram fotografii de colecție cu părinții ei.Cum arăta Gina Matache în tinerețe

După un asemenea răspuns, precum era de așteptat s-au scris tot mai multe comentarii, unele de laudă la adresa Deliei, altele mai puțin pozitive.

Delia: „Azi nu am trecut testul că nu am bocit”

O fană a ținut să îi ia apărarea Deliei, iar gestul său nu a rămas fără răspuns din partea vedetei: „Ce e în neregulă cu voi? Nu asta este atitudinea care rezolvă lucrurile. Ai auzit de pozitivitate? Află că te ajută și rezonezi cu ceea ce gândești”.

Citește și: Delia, nașă pentru a doua oară.Cum s-a îmbrăcat artista la botezul nepoțelului său

Delia a răspuns la acest comentariu, în stilul caracteristic: „E fix ofticată de grădi! Să nu cumva să vadă oameni fericiți… că turbează! Țara arde și ea ne verifică pe noi pe Instagram! Azi nu am trecut testul că nu am bocit pe aici!”

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Delia, jurat iUmor: „Peste încă două sezoane pot să devin psiholog, fără probleme!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter