Detalii de culise! Calina a părăsit competiția Bravo, ai stil! cu certuri. Cum a încercat concurenta să intre pe sub pielea juraților

Publicat pe

Filmările pentru Bravo, ai stil! au început, iar Calina a părăsit competiția mai repede decât și-ar fi imaginat. Nepoata lui Petre Roman a fost pusă pe liber, după mai multe certuri și discuții cu echipa de la Kanal D.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Începând cu luna august, noile episoade de la Bravo, ai stil! vor fi difuzate pe micul ecran. Se pare că la filmări nu a fost totul liniște și pace, pentru că o serie de evenimente neașteptate s-au petrecut, iar în centrul neînțelegerilor a fost chiar Calina, fiica Catincăi Roman.

Calina ar fi părăsit competiția Bravo, ai stil! mult mai devreme decât s-ar fi așteptat, asta după mai multe certuri cu cei din echipa Kanal D, potrivit cancan.ro. De fiecare dată când jurații nu erau impresionați de ținuta cu care se prezenta în emisiune, concurenta ar fi amenințat că se retrage din concurs sau apela la mama ei, aceasta fiind prietenă foarte bună cu Cătălin Botezatu. Calina Dumitrescu ar fi sperat că prietenia Catincăi Roman cu celebrul designer să-i aducă beneficii la Bravo, ai stil!.

Citește și: Cătălin Botezatu, enervat de Calina Dumitrescu la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Mi se pare ca pentru vârsta ta ești cam obraznică! Trezește-te!”

'Calina era foarte plină de ea. După fiecare ceartă își chema mama la platou. Catinca venea, dar în afară să stea pe o canapea nu făcea nimic altceva. A tot amenințat că ea pleacă din competiție. Asta până când staff-ul n-a mai suportat fițele și au lăsat-o să plece. Păcat de ea că era una dintre candidatele la marele premiu, dar se pare că nu știe să piardă cu demnitate', a dezvăluit o sursă pentru CANCAN.

Detalii de culise! Calina a părăsit competiția Bravo, ai stil! cu certuri. Cum a încercat concurenta să intre pe sub pielea jurațilorDetalii de culise! Calina a părăsit competiția Bravo, ai stil! cu certuri. Cum a încercat concurenta să intre pe sub pielea juraților

Nu este niciun secret că fata Catincăi Roman se certa de foarte multe ori cu cei din juriu și se supăra atunci când o ținută nu era pe placul lor. Calina de la Bravo, ai stil! a părăsit acum definitiv competiția, iar șefii de la Kanal D i-ar fi rupt contractul.

Citește și: Scandal la „Bravo, ai stil! Celebrities” între Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu: „Este pentru ultima dată când am venit la emisiune, serios!”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter