Mel Gibson a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Actorul în vârstă de 64 de ani a ajuns la spital

Publicat pe

Actorul Mel Gibson a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus și a fost spitalizat timp de o săptămână!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marele actor, care trăiește în California, a contractat virusul și a ajuns într-un spital din Los Angeles. Mel Gibson a stat nu mai puțin de o săptămână în spital și a fost tratat cu Remdesivir până când testul a ieșit negativ.

A fost testat pozitiv în aprilie şi a petrecut o săptămână în spital. A fost tratat cu medicamentul Remdesivir, cât timp a fost spitalizat, şi de atunci a fost testat negativ de mai multe ori şi pozitiv pentru anticorpi', a declarat reprezentantul regizorului australian.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu are două fetițe superbe. Cum se comportă prezentatorul TV în rol de tată:„Câteodată, fac atât de multă zarvă toți trei, încât trebuie să intervin' / EXCLUSIV

Mel Gibson locuiește cu partenera lui, Rosalind Ross. Cei doi își trăiesc povestea de dragoste de 6 ani și împreună au un băiat, în vârstă de 3 ani, al nouălea copil al actorului, potrivit stirileprotv.ro.

Citește și: Detalii de culise! Calina a părăsit competiția Bravo, ai stil! cu certuri.Cum a încercat concurenta să intre pe sub pielea juraților

În Statele Unite, bilanțul este îngrijorător: peste 4 milioane de persoane au contractat virusul şi mai mult de 144.000 de oameni au murit din cauza Sars-CoV-2.

Reamintim că în afară de Mel Gibson, actori precum Idris Elba, Tom Hanks sau Olga Kurylenko au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, acorul Nick Cordero a murit la 41 de ani în urma unor complicații.

Citește și: Noul coronavirus poate provoca infertilitate în rândul bărbaților.Specialiștii americani au descoperit similarități cu virusul Zika

Mel Gibson a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Actorul în vârstă de 64 de ani a ajuns la spitalMel Gibson a fost testat pozitiv cu noul coronavirus! Actorul în vârstă de 64 de ani a ajuns la spital

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter