Elena Matei, totul despre relația cu familia și partenerul de viață: „Am făcut un compromis cu iubitul meu în privința Survivor”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Una dintre cele mai determinate concurente de la Survivor, Elena Matei a făcut la fiecare ediție a emisiunii eforturi pentru a câștiga puncte. Iată cu ce gânduri a plecat în competiție, când nici măcar nu știa ce o așteaptă. Elena a avut o viața grea, pare foarte matură pentru vârsta ei, dar cu siguranță că toate acestea au ajutat-o.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Elena, ce ne poți spune despre cei dragi, pe care i-ai lăsat acasă, atunci când tu ai plecat la „Survivor?

Eu nu am o relație foarte strânsă cu familia mea, confidentul meu este iubitul meu și uneori mama. Ea a lipsit o perioadă destul de lungă de lângă mine, nu o condamn pentru asta. Tot ce a făcut – sacrificiile – a fost pentru mine. Familia mea mă susține și mă ajută așa cum poate, nu provin dintr-o familie cu un statut financiar așa de bun, dar nici săraci nu pot să spun că suntem. Suntem oameni simpli, de la țară. Cei mai mulți locuiesc în Spania sau Germania, pentru că salariile sunt mult mai mari. În prezent, mama locuiește în Spania. Ei sunt mândri de tot ce am realizat până acum, sunt mândria familiei. Încearcă să mă înțeleagă și mă susțină, așa cum știu ei.

Elena Matei, totul despre relația cu familia și partenerul de viață: „Am făcut un compromis cu iubitul meu în privința Survivor'/ EXCLUSIVElena Matei, totul despre relația cu familia și partenerul de viață: „Am făcut un compromis cu iubitul meu în privința Survivor'/ EXCLUSIV

Elena Matei: „Nu mi-aș dori să dau timpul înapoi și să schimb ceva'

Care este cea mai frumoasă amintire din copilăria ta?

Era o zi de decembrie, înainte de Crăciun. Am mers împreună cu tatăl meu și mama mea în orășel. Este cea mai frumoasă amintire pe care o am cu familia mea, pentru că eram toți trei, ne-am făcut poze, ne-am dat în mașinuțe, ne-am plimbat la luminițe, eram și noi în sfârșit fericiți și apropiați, după multă vreme. Atunci am simțit și văzut niște lucruri care mi-au lipsit, am văzut fericire și iubire, le-am simțit.

Ți-ai dori să dai timpul înapoi, să schimbi ceva în viața ta?

Nu mi-aș dori să dau timpul înapoi și să schimb ceva. Consider că toate s-au întâmplat cu un scop și că așa a fost scris. Dacă aș schimba unele lucruri, probabil că nu aș mai fi aici în acest moment, nu aș mai primi lecțiile, poate nici nu aș fi așa.

Citește și: Cine este Elena Matei de la Survivor România 2022.Drama care i-a marcat viața

Citește și: Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor:„Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!'

Citește și: Iulia Albu și Mikaela, primul pictorial mamă-fiică:„Sunt fermă când e cazul, dar mereu acolo, pentru ea'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce operații estetice are Ramona Bădescu:”Nu exagerez, ci doar intervin cu măsură”

Elena Matei despre relația cu familia și iubitul ei: „Viața este plină de compromisuri'

Ce lecție din viața ta crezi că te va ajuta în competiție?

Viața pe care am avut-o, situațiile, decesul tatălui meu, care a avut un impact foarte mare asupra mea, oamenii pe care i-am întâlnit în viața asta. Multe. Prietenii încheiate, experiențele cu oamenii. Fiecare perioadă a avut lecția ei, fiecare lecție a fost diferită, deci pot spune că am un avantaj.

Care e cel mai mare compromis pe care l-ai făcut vreodată? Ce compromis nu ai face niciodată?

Viața este plină de compromisuri, eu am ales să-mi las copilăria și să nu-mi mai pierd timpul, să devin stâlpul familiei și să fac ceva în existența asta. Am ales să las unii oameni din viața mea pentru scopul pe care îl am. Am făcut un compromis cu iubitul meu în privința acestei competiții, pe care aș vrea să-l mențin privat.

Elena Matei: „Social media te și ajută, dar îți și dăunează'

Te bucuri de succes și în social media, am remarcat. Carisma ta ți-a adus mulți admiratori…

Pentru mine, rețelele sociale au devenit o sursă de venit, dar nu sunt de acord cu tot content-ul care se găsește acolo, mai ales că sunt foarte mulți copii care își petrec timpul mai mult pe rețelele sociale, și asta îi poate afecta. Nu sunt de acord cu promovarea perfecțiunii pe social media, pentru că le creează copiilor un anumit tip de portret și vor să fie și ei așa. Se simt complexați, își doresc tot ce văd acolo, vor să fie și ei ca oamenii pe care îi urmăresc, dar ei nu știu că totul poate fi fals, nu știu ce se ascunde în spatele profilului sau cum sunt oamenii de fapt. Eu aleg să urmăresc oamenii care promovează lucruri de calitate, sinceri, care pun în valoare și probleme reale și încearcă să-i ajute și pe ceilalți, să se accepte, să își dorească mai mult de la viață. Social media te și ajută, dar îți și dăunează.

La ce obiecte nu ai putea renunța niciodată și de ce?

Nu m-am gândit la asta, mă adaptez ușor și iau situația ca atare. Dacă aș rămâne fără telefon, de exemplu, nu ar fi o problemă.

Dacă s-ar face un film / o carte despre viața ta, care ar fi titlul?

„Nu-ți pierde speranța!

Ce a însemnat Survivor pentru Elena Matei

Dacă ai face cunoștință cu tine, care ar fi prima ta impresie?

Prima impresie ar fi că sunt o fată nebună, că nu e aceasta atitudinea mea, aș spune că sunt zurlie. Prietenoasă, poate chiar prea prietenoasă, foarte sociabilă și drăguță.

SURVIVOR în 3 cuvinte pentru tine înseamnă:

Un nou început.

CITEȘTE INTERVIURI ȘI CU ALȚI CONCURENȚI SURVIVOR ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter