Emoții pentru Gina Pistol! Ce a aflat vedeta, însărcinată în luna a șasea, după ultimul consult medical: "Tocmai am..."

Publicat pe

Gina Pistol urmează să devină mamă pentru prima oară, iar emoțiile sunt mari. Vedeta a fost la un nou control medical și le-a împărtășit fanilor tot ce a aflat în urma ultimei ecografii.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley vor deveni părinți pentru prima dată. Cei doi sunt în culmea fericirii, numai că pe măsură ce se apropie ziua cea mare cresc și emoțiile.

Gina Pistol a fost din nou la medic și a ținut să-și țină fanii la curent cu ultimele noutăți despre bebelușul care urmează să vină pe lume. După o analiză minuțioasă, blondina susține că a reușit să-și dea seama de trăsăturile micuței sale.

Fetița lui mama! Mă uitam aseară pe tot dosarul ei, pe toate morfologiile şi ecografiile. Tocmai am încheiat morfologia trimestrului doi în urmă cu câteva zile şi este incredibil cum se dezvoltă de la o săptămână la alta. Dacă la început ne uităm şi nu înţelegeam nimic, acum începe să prindă formă.

La morfologia trimestrului 2 am văzut-o mai bine ca niciodată şi ne-am dat seama de trăsăturile ei cât de cât, încă nu este produsul final, dar a fost minunat', a povestit Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol a căzut și s-a umplut de vânătăi

Prezentatoarea însărcinată în 6 luni a tras o sperietură zdravănă! A căzut și s-a ales cu o vânătaie destul de mare, dar și cu dureri, însă din fericire a căzut în așa fel încât nu s-a lovit la burtă. Vedeta a explicat în câteva filmulețe postate pe Instagram cum s-a întâmplat totul, dar a arătat și urmările căzăturii.

Potrivit spuselor ei, a fost o bună vreme șocată de ceea ce i s-a întâmplat, pentru că nu a pățit asta din copilărie.

„Cum să cad mă ca mămliga? Eu încă nu mi-am revenit. Nu mi s-a mai întâmplat decât în urmă cu 20 și ceva de ani, când eram copil. Și atunci când cădeam, eram supărată pe mine, dar acum fix ca o mămăligă, când o pui pe blat’, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Citește și: Gina Pistol le-a arătat fanilor prima ecografie a fetiței ei și a lui Smiley!Cum decurge sarcina

Citește și: Cum arată Gina Pistol, însărcinată în al doilea trimestru, îmbrăcată în rochie mulată.A spus că are probleme cu retenția de apă

Citește și: Anna Lesko i-a făcut avansuri în direct, la Ferma, iar Andrei Stoica i-a făcut cunoștință cu soția lui:„Să o stimezi, să o respecți!'

Citește și: Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani:„Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

În continuare, vedeta a povestit că, din fericire, nu a căzut pe burtă sau în fund, ținând cont de faptul că este însărcinată. Gina Pistol a mărturisit că deși a văzut cum se apropia de asfalt, nu a reușit să se reechilibreze.

„Vedeam totul în slow motion, așa cum mă apropii de asfalt și nu am putut să mă reechilibrez. Bine că nu am căzut pe burtă sau în fund. A fost nasol momentul’, a continuat ea.

Gina Pistol și Smiley vor avea o fetiță

Gina Pistol și Smiley au păstrat mult timp secretul că vor deveni părinți. La finalul lunii sepembrie au deci să vorbească pe marginea subiectului, dezvăluind și că vor avea o fetiță.

Emoții pentru Gina Pistol! Ce a aflat vedeta, însărcinată în luna a șasea, după ultimul consult medical: "Tocmai am..."Emoții pentru Gina Pistol! Ce a aflat vedeta, însărcinată în luna a șasea, după ultimul consult medical: "Tocmai am..."

Vestea a fost o mare bucurie și o mare surpriză pentru amândoi, o surpriză cum nu se poate mai frumoasă. Am preferat să păstrăm vestea pentru noi până în momentul în care vom fi siguri că toate lucrurile sunt așa cum trebuie. După cum știm cu toții, primul trimestru este cel mai greu. Mai ales că o femeie este trecută de 35 de ani… Am păstrat secretul între noi doi, nu au știut nici prietenii, nici familia, a declarat Smiley.

Eu mă bucur mult de ceea ce trăiesc acum, indiferent de preț. Vreau să fiu o mamă cool și să copilăresc alături de copilul meu„, a spus și Gina Pistol la momentul respectiv.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter