Cine este Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV de weekend. A vrut să plece la Prima TV

Publicat pe

Începând din 15 noiembrie, Roxana Hulpe se va alătura echipei de prezentatori Știrile PRO TV. Ea va prezenta în fiecare duminică, de la ora 7:00, primul jurnal al zilei, alături de Cosmin Stan. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu o experiență de peste 10 ani în jurnalism și televiziune, Roxana Hulpe este unul dintre cei mai experimentați reporteri din echipa Știrile PRO TV.

De-a lungul timpului a documentat reportaje din sfera socială, educație și religie, a arătat drama prin care au trecut românii prinși în cutremurul din Amatrice (Italia), a transmis venirea în România a Papei Francisc, dar și ultimul drum al Majestății Sale Regele Mihai.

Din această săptămână, duminică de duminică, de la ora 7, alături de Cosmin Stan, Roxana le va prezenta telespectatorilor cele mai noi informații ale zilei. 

Cum a ajuns Roxana Hulpe la Știrile PRO TV

'Am ajuns la pupitrul Știrilor PRO TV, aici unde sunt toți colegii mei din redacție pe care îi vedeți zi de zi. Care investighează, documentează, întreabă și vă aduc cele mai importante informații cu aceeași dăruire și precizie. Ei vă aduc zilnic cele mai urmărite și apreciate știri din România. Documentate în detaliu și privite mereu din toate unghiurile, astfel încât realitatea să ajungă, așa cum sunteți obișnuiți de 25 de ani, neștirbită în casele dumneavoastră. De aceea rolul pe care îl primesc acum este atât de încărcat de responsabilitate, pentru că voi prezenta munca celor mai buni reporteri, operatori și editori din România. E o responsabilitate uriașă pentru mine, dar și o bucurie imensă să intru, în anul în care PRO TV împlinește 25 de ani, în fiecare duminică în casele dumneavoastră pentru a vă aduce alături de jurnalistul Cosmin Stan primele știri ale zilei. Rămân însă și pe teren ca reporter și voi continua zi de zi să aflu, să știu, să înțeleg, să vă arăt realitatea în imaginile supinse de colegii operatori', a spus Roxana Hulpe. 

'Roxana este printre cei mai buni corespondenți ai Stirilor PRO TV, s-a făcut mereu remarcată prin ambiția de a afla adevărul, tenacitatea de a face oamenii să vorbească și acuratețea relatărilor sale în care știe mereu să adauge și un strop de emoție. Lucrăm umăr la umăr în redacție și sunt sigur că vom face o echipă bună la pupitrul știrilor matinale, pentru că suntem pe aceeași lungime de undă', a spus Cosmin Stan. 

Cine este Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV de weekend. A vrut să plece la Prima TVCine este Roxana Hulpe, prezentatoarea Știrilor PRO TV de weekend. A vrut să plece la Prima TV

În fiecare dimineață, Andreea Marinescu, Lavinia Petrea, Roxana Hulpe, Mihai Dedu și Cosmin Stan vă așteaptă la primul jurnal al zilei, de luni până vineri de la ora 6:00, iar sâmbătă și duminică de la ora 07:00.

Cine este Roxana Hulpe

Roxana Hulpe este originară din Gilău, o comună de lângă Cluj, și a declarat că a avut înclinații spre jurnalism încă din copilărie. 

„În presă am știut cumva că voi ajunge încă de mică. Tata e preot într-o comună de lângă Cluj și în fiecare seară obișnuia să facă Vecernia – slujba de seară. După Vecernie începea jurnalul de știri la Pro TV. Eu eram mică, aveam vreo șase ani și mama îmi dădea pasa: ea era în casă, se uita la televizor și eu eram în curte, lângă biserică și făceam pe Cătălin Radu Tănase.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:'Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.' / EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:'Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună' / EXCLUSIV

Citește și: Lavinia Pârva, primele declarații despre zvonurile că ar divorța. Soția lui Ștefan Bănică a renunțat la verighetă:’Momentan suntem îndrăgostiți’

Citește și: Vladimir Găitan și soția lui, Tunde, poveste de dragoste ca-n filme:„M-am îndrăgostit la prima vedere și în trei luni ne-am căsătorit’

Nu voiam să fiu Esca, voiam să fiu Tănase. Și mama spunea: „Roxana Hulpe este în curtea bisericii de la Gilău și vine cu mai multe informații despre Vecernie'. Apoi venea rândul meu: „Bună seara, Ruxandra Hulpe, mama, sunt aici lângă biserică și în seara aceasta au fost cinci credincioși'. Asta făceam în fiecare seară.' a povestit ea pentru life.ro.

Ulterior, și-a dorit să ajungă actriță, dar nu a fost un lucru care nu i s-a potrivit. Mai târziu, a vrut să încerce medicina, dar s-a lăsat convisă de mama ei, care i-a spus că sunt prea mulți ani de facultate.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter