Gina Pistol le-a arătat fanilor prima ecografie a fetiței ei și a lui Smiley! Cum decurge sarcina

Publicat pe

Gina Pistol, aflată în al doilea trimestru de sarcină, și-a emoționat recent fanii din mediul online. Vedeta a publicat prima ecografie a micuței lor, dovadă că sarcina decurge bine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Gina Pistol și Smiley trăiesc cele mai frumoase momente ale vieții lor, viitorii părinți așteptând cu nerăbdare venirea pe lume a fetiței lor, care urmează să vină curând pe lume. Bucuria este cu atât mai mare cu cât, de-a lungul timpului, gina nu a reușit niciodată să rămână însărcinată. Iată însă că, la la 39 de ani, vedeta de la Chefi la cuțite va deveni mamă pentru prima oară.

Prima ecografie a micuței, împărtășită cu fanii

Recent, Gina, care este extrem de activă pe conturile de socializare și împărtășește toate momentele din viața de viitoare mamă cu fanii ei, le-a făcut acestora o surpriză, publicând prima ecografie cu fetița ei și a lui Smiley. La începutul anului viitor, Gina Pistol și Smiley își vor întâmpina fetița, care, în ceea ce o privește pe simatica blondină – căreia i s-a spus că nu poate deveni mamă pe cale naturală – este o adevărată minune.

Drept urmare, Gina trăiește cu bucurie toate senzațiile de viitoare mămică și, chiar dacă s-a confruntat cu retenția de apă pe parcursul sarcinii, a rămas în continuare extrem de activă și de pozitivă.

Postarea Ginei a fost cu atât mai emoționantă cu cât vedeta i-a dedicat micuței sale melodia lui Feli – Două inimi.

Gina Pistol le-a arătat fanilor prima ecografie a fetiței ei și a lui Smiley! Cum decurge sarcinaGina Pistol le-a arătat fanilor prima ecografie a fetiței ei și a lui Smiley! Cum decurge sarcina

Gina Pistol s-a întors la muncă!

Chiar dacă este însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol a revenit la muncă. Ea a început deja să filmeze pentru noul sezon al Chefi la Cuțite. Frumoasa prezentatoare nu va mai fi singură, ci îl va avea alături pe Speak, care îi vine în ajutor.

Rolul meu va fi acela de a sta alături de sustinători atunci când concurenții intră la jurizare și uneori de a-i întâmpina pe cei care urmează să meargă la bancurile de lucru. Am stat mult de vorbă cu Gina, mi-a povestit în detaliu cum se desfășoară lucrurile, mi-a zis că voi cunoaște foarte multe povești, că voi simți emoțiile concurenților și că toată experiența va fi ceva surprinzător”, a spus Speak.

Debutul filmărilor pentru noul sezon a fost plin de surprize pentru Gina Pistol. Pentru a avea grijă de ea, chefii i-au pregătit o cameră specială, amenajată fix pe gustul ei, unde să se poată odihni și de unde să privească tot ce se întâmplă cu concurenții.

Citește și: Raluca Pascu, primele declarații după ce Pepe a anunțat divorțul: „Stăm acum la părinți”

Citește și: Andreea Marin, totul despre condițiile pe care le-a pus pentru a se întoarce în televiziune: „Vulgaritatea, prostituția, scandalul nu vor fi niciodată parte din munca mea” / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă acum cu divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Artistul avea o avere de 1 milion de euro, dar locuiește cu chirie și a fost nevoit să se reprofileze

Citește și: Ce face Rocsana Marcu, la 3 ani după ce a renunțat la televiziune. Decizia radicală pe care a luat-o după ce a câștigat procesul cu tatăl uneia dintre fetițele ei

Citește și: Dieta care o face Jennifer Lopez să arate fabulos, la 51 de ani. Este ușoară și eficientă și include și dulciuri

Citește și: Vi-l mai amintiți pe Bobby Ewing din Dallas? Are 71 de ani și iubește din nou, la 3 ani după moartea soției

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter