Fuego revine la TVR 2, cu emisiunea Drag de România mea! Când începe și cine e prima lui invitată: „Va răspunde testului sincerității și veți afla ce regrete are...” / EXCLUSIV

Publicat pe

Fuego revine la TVR 2, cu emisiunea Drag de România mea! Fuego se întoarce pe sticlă, la TVR 2, din 2 aprilie, cu sezonul 10 al emisiunii 'Drag de România mea'. Celebrul artist promite un sezon spectaculos, într-o casă nouă, cu multe surprize pentru admiratorii săi. Vor fi dezvăluiri de suflet, se vor vărsa lacrimi și se vor depăna amintiri. Prima invitată a lui Paul Surugiu este Mirabela Dauer, alături de care a înregistrat o piesă. De senzație va fi apariția minunatei Sava Negrean Brudașcu, care ne aduce tradiții autentice, un colț de Românie direct de la Sălaj.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Fuego revine la TVR 2, cu emisiunea Drag de România mea! Fuego se întoarce pe sticlă, la TVR 2, din 2 aprilie, cu sezonul 10 al emisiunii 'Drag de România mea'. Platoul în care a filmat acum Fuego este nou, cât și concepția și genericul emisiunii. Prima invitată a lui Paul Surugiu este nimeni alta decât Mirabela Dauer. De senzație va fi apariția minunatei Sava Negrean Brudașcu, care ne aduce tradiții autentice, un colț de Românie direct de la Sălaj.

Fuego revine la TVR 2, cu emisiunea Drag de România mea! Când începe și cine e prima lui invitată: „Va răspunde testului sincerității și veți afla ce regrete are...' / EXCLUSIVFuego revine la TVR 2, cu emisiunea Drag de România mea! Când începe și cine e prima lui invitată: „Va răspunde testului sincerității și veți afla ce regrete are...' / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reușit Fuego să stea departe de toate scandalurile într-o carieră de 25 de ani: „Mi se pare destul că oamenii se lovesc la orice pas și că s-au divizat” / EXCLUSIV

Citește și: Ce sacrificii a făcut Fuego pentru carieră. A întâmpinat multe greutăți: „Am făcut și foamea, am avut nopți în care, de atâta efort, mi-a dat sângele pe nas' / EXCLUSIV

Citește și: Horia Moculescu îi dă replica lui Nicu Covaci, după ce acesta a depus contestație la UCMR: „Uniunea Compozitorilor nu își permite să pedepsească pe cineva. Nici nu are…” / EXCLUSIV

Citește și: Cum a reușit Mircea Diaconu, în tinerețe, să facă și teatru, și film, în paralel: „M-am îngrozit. Eu trebuia să lipsesc de la repetiții nu o săptămână, ci tot filmul” / EXCLUSIV

Fuego revine la TVR 2, cu emisiunea Drag de România mea!

Fuego revine duminica aceasta, pe 2 aprilie, de la ora 15.00, la TVR 2, odată cu debutul sezonului 10 aniversar, de gală, al emisiunii 'Drag de România mea!'. Prima invitată este celebra Mirabela Dauer, alături de care a înregistrat o melodie. De senzație va fi apariția minunatei Sava Negrean Brudașcu, care ne aduce tradiții autentice, un colț de Românie direct de la Sălaj.

'Totul e nou și schimbat. Platoul e nou, genericul, momentele și întreaga concepție. Nu vor lipsi mari vedete ale muzicii românești, actori, nume de referință, mari nume ale folclorului, dar și tineri extrem de talentați. Revine și publicul spectator, precum și duetele de senzație, interpretate live alături de trupa emisiunii, Supermarket. Va fi culoare, dinamism, lucruri interesante de aflat, un divertisment de calitate, clasic', a declarat Fuego, pentru viva.ro.

Fuego: „Va fi spectaculos, în casă nouă, cu multe surprize!'

Fuego și echipa sa, de aproape cinci ani de zile, le oferă oamenilor ca un pariu, o alternativă a decenței și a lucrului făcut cu simț de răspundere, cum îi place chiar lui să spună.

'Va fi spectaculos, în casă nouă, cu multe surprize! Dacă ar fi să limităm la doar câteva cuvinte descrierea noului sezon 'Drag de România mea!', sezonul 10, aniversar, care tocmai și-a încheiat filmările celor 10 gale spectaculoase… Am putea spune așa, simplu – eleganță, staruri, surprize, melodicitate, vedete, duete și calitate. Noutățile sunt multe', promite Fuego.

Revine publicul spectator, imaginea e alta, platoul e nou-nouț, la fel și sufrageria, precum și colecția de tablouri noi realizate de Paul Surugiu-Fuego. Ele sunt încadrate special în lait-motivul studioului, rama aurie, de către scenograful și regizorul artistic, Dan Manoliu.

Fuego: „Veți admira și gale de folclor și o super confruntare în duminica pascală'

Fuego promite și gale de folclor de senzație, cu nume mari din domeniu. Artistul le oferă premii invitaților săi de suflet. BAletul este condus de Florin Mariș, iar momentele live sunt susținute de trupa Supermarket.

'Nu lipsesc întrebările de sinceritate, duetele aparte, momentele live cu trupa Supermarket, precum și baletul condus de coregraful Florin Mariș, care are costume noi. Veți vedea și tineri talentați și cele mai iubite vedete ale muzicii noastre pop, de ieri până azi. Veți admira și gale de folclor și o super confruntare în duminica pascală', mai spune Fuego.

Paul Surugiu, care e entuziasmat de munca făcută, are și el premiere muzicale și o multitudine de surprize pentru publicul fidel de aproape cinci ani.

Fuego, dezvăluiri despre prima ediție a acestui sezon

Prima ediție va fi una captivantă. Paul Surugiu și echipa sa au pregătit un debut pe cinste. Prima invitată a lui Fuego va fi îndrăgita artistă Mirabela Dauer. Artista va răspunde cu sinceritate și va spune de ce nu are o familie, dar și dacă a fost nedreptățită în cariera sa.

'Va fi o ediție in care se vor face dezvăluiri de suflet, în care veți avea parte de reveniri, de poezie, de amintiri, de emoții multiple, patriotism, duete și folclor autentic. Mirabela Dauer va fi prima invitată. Artista urmărește din umbră proiectul, de aproape cinci ani, a fost celebrată de mai multe ori și acum revine cu melodii speciale, cu sfaturi pentru noi și cu amintiri. Va răspunde testului sincerității, cu nonșalanța care a consacrat-o și veți avea ce regrete are, de ce nu are o familie până azi, dacă a fost nedreptățită sau dacă a fost în vreo competiție cu celelalte colege ale sale.', susține Fuego.

În primă audiție, veți asculta și un duet cu Paul si Mirabela, dar și parte din cele mai cunoscute și mai iubite melodii ale sale.

Fuego: 'De senzație va fi…'

Fuego aduce surprize în platoul de la TVR 2. Revine la TVR, după ani și ani de zile, de când s-a lansat la 'Steaua fără nume', artista Camelia Florescu, un nume de care n-ați mai auzit, dar care de ceva timp face performanțe, lansează albume, compune, scrie versuri și face lucruri admirabile.

'De senzație va fi apariția minunatei Sava Negrean Brudașcu, care ne aduce tradiții autentice, un colț de Românie direct de la Sălaj. Aceasta vine alături de instrumentiștii ei, de ansamblul care-i este aproape și ne va prezenta momente atipice, despre femeile din Ardeal, dansuri, dar și duete. Ne va povesti cum vede ea viața, de unde își ia energia și ne va cânta, ca nimeni altcineva, despre sentimentele patriotice, într-un colaj de senzație care nu vă va lăsa indiferenți', susține Fuego.

Paul Surugiu are și el o premieră pentru voi, dar și șlagăre cunoscute dedicate doamnelor, alături de trupa Supermarket și baletul condus de Florin Mariș, cei care ne sunt aproape de la primul sezon, din 2018.

Fuego își amintește cu drag de începuturile emisiunii

Fuego promite un sezon strălucitor, cu o nouă imegine și o nouă prezentare; ediții de neuitat pentru telespectatorii săi.

'Avem o nouă imagine, o nouă prezentare! Vor fi numai vedete, numai oameni talentați, colegi dragi, care ne aduc premiere, ne aduc momente unice! Va fi sărbătoare în fiecare duminică la TVR 2 și cred eu că veți avea multe clipe de neuitat dacă vă uitați la noi și revedeți oameni de povestit! Când am început acest proiect, în 2018, mi-am zis că poate vin cu un semnal de alarmă.

Poate fiecare poveste pe care noi o spunem aduce curiozitatea, pentru cei care nu știu cine sunt oamenii care au definit și definesc țara asta. Nu știu cât am reușit, dar știu că uitându-mă la emisiunile realizate de mine și de echipa mea, sunt mândru că nu ne-am luat după modă. Și că n-am fugit după o audiență absurdă, doar de dragul de-a fi și că nu am făcut compromisuri de doar de dragul de a ne poziționa pe o plajă care nu ne specific', susține artistul.

Fuego: 'Oferim calitate și nu prostim'

Fuego spune că este urmărit de un public de toate vârstele. Acesta merge pe ideea de a le arăta oamenilor artiști de valoare, care au ceva de spus.

'Și asta ne-a adus succesul, oamenii ne urmăresc, de toate vârstele și mereu găsesc în emisiunea noastră ceva interesant de văzut. Nu suntem cei mai buni sau mai deștepți. Nu am reinventat roata cea mare. Dar sunt sigur că oferim calitate și nu prostim sau mințim poporul cu televizorul. Ce facem noi în fiecare duminică la TVR 2, nu e adevărul universal valabil și nu trebuie să placă tuturor.

Este doar o modalitate prin care arătăm că ne pasă, că luptăm cu subcultura și încercăm să oferim o variantă de rezervă… În caz că cineva își dă seama că România noastră are valori, are muzică frumoasă, cu accente corecte. Are eroi care știu să vorbească corect în limba lor și care au ceva de spus', mai spune Fuego.

Foto: Facebook, arhiva personală..

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă