Geanina Ilieș și-a făcut operație estetică la nas: "Îmi era frică". Ce alte intervenții mai are / EXCLUSIV

Publicat pe

Geanina Ilieș nu se ferește să vorbească despre intervențiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului! Vedeta a recunoscut că și-a făcut recent o operație estetică la nas și acum se simte mult mai bine. Iată ce alte operații mai are și ce complexe fizice a avut în tinerețe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Geanina, am remarcat de mult timp deja, în fotografiile pe care le postezi în social media, o schimbare… de ordin estetic. Ți-ai făcut operație la nas. Inițial ai spus că nu vrei să te operezi, cum de te-ai răzgândit?

Da. Am luat această decizie imediat după ce am ieșit din lockdown, anul acesta. Mi-a schimbat total starea de sănătate în bine. Am avut unele probleme de respirație în ultimii ani, având o deviație de sept și o rinită acută, care îmi dădeau mari bătăi de cap.

Geanina Ilieș și-a făcut operație estetică la nas: "Îmi era frică". Ce alte intervenții mai are / EXCLUSIVGeanina Ilieș și-a făcut operație estetică la nas: "Îmi era frică". Ce alte intervenții mai are / EXCLUSIV

Nici la sală nu mai mergeam, îmi era din ce în ce mai greu să depun efort fizic. În perioada pandemiei, am luat această decizie și m-am hotărât. Am decis împreună cu doctorul la care am apelat să facem și o intervenție de rinoplastie. De asta îmi era cel mai frică, sincer, să nu-mi schimbe fizionomia și mă bucur de faptul că rezultatul a fost unul bun din toate punctele de vedere.

Geanina Ilieș mai are și o intervenție la nivelul bustului

Eu nu înțeleg de ce intervențiile estetice sunt subiect tabu. Tu pentru ce schimbări ai apelat la medicul estetician? Știu că poți vorbi deschis despre asta…

În țara noastră, subiectul operațiilor estetice a fost, până de  curând, tabu. Cred că este tabu pentru cei care stau pe margine și comentează. Operațiile estetice nu se referă doar la înfrumusețare, ci și la corectarea unor defecte dobândite la naștere sau în urma unor accidente. Suntem privilegiați că trăim într-o perioadă în care chirurgia estetică și doctorii specialiști sunt într-o continuă dezvoltare.

Consider că, atâta timp cât nu exagerezi cu aceste lucruri, ci apelezi pentru o schimbare în bine, sunt binevenite. Eu am avut și o intervenție la nivelul bustului acum câțiva ani, am luat decizia după ce am alăptat și nu mi-a părut rău deloc, din contră. Nu mi-am dorit niciodată să fiu perfectă, am vrut să mă simt bine cu mine, să corectez un deficit.

Citește și: Geanina Ilieș, adevărul despre căsătorie cu iubitul misterios:”Îmi spune că sunt iubita lui perfectă”/ EXCLUSIV

Citește și: Geanina Ilieș nu depășește niciodată 54 kg. O singură dată a pierdut controlul greutății:'După ieșirea din Fermă, am luat cam 8-9 kg din cauză că mâncam foarte prost'/ INTERVIU

Citește și: Tavi Colen, lovitură pentru Alin Oprea, în plin proces de divorț:„Unui frate nu-i bagi cuţitul pe la spate!'

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei, decizie finală, înainte de divorț.Ce se întâmplă cu fetița lor

Ce complexe a avut Geanina Ilieș

Știm cu toții că ești una dintre cele mai frumoase femei din România. De câte ori ai fost victima prejudecăților, din cauza asta?

Mulțumesc frumos pentru compliment! Cred că am simțit mai mult acest dezavantaj, ca să-i zic așa, la începutul carierei în televiziune. Îmi doream să demonstrez că sunt mai mult decât o fată drăguță și munceam mai mult decât trebuia, dar a fost o experiență care m-a maturizat și mi-a dat de înțeles că nu trebuie să fiu validată de nimeni în cariera mea, decât de mine, și să am încredere în mine.

Ai avut vreodată vreun complex fizic?

Cred că, în adolescență, eram destul de slăbuță și nu-mi plăcea deloc chestia asta. În timp, am înțeles că așa este organismul meu și nu am mai văzut acest lucru ca pe un complex.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IANUARIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter