George Burcea, replică acidă pentru Andreea Bălan: "Mai bine aș avea buze care nu pot vorbi, decât o inimă care nu poate iubi"

Publicat pe

Cu toate că se află la Ferma, George Burcea nu se poate abține să nu răspundă cu un atac la o postare a fostei sale partenere, Andreea Bălan! George Burcea de la Ferma i-a transmis un mesaj acid mamei copiilor săi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Bălan și George Burcea sunt părinții a două fetițe și încă mai au probleme de rezolvat, dat fiind că nici divorțul nu s-a semnat! Lucrurile nu s-au terminat tocmai în termeni amiabili, dar de dragul fetițelor cei doi trebuie să ajungă la un consens.

Totuși, se pare că atacurile din partea fostului soț continuă, chiar și când se află într-o competiție.

Citește și: Cine este Jeni Ion de la X Factor.Concurenta și-a pierdut auzul

Andreea Bălan a postat o fotografie pe rețelele de socializare, scriind în dreptul ei un mesaj în engleză: Sometimes the heart sees what is invisible to the eye (n.r.: Uneori, inima vede ceea ce este invizibil pentru ochi)'.

Se pare că reacția la postarea a venit, neașteptat, din partea fostului soț, care i-a dat o replică într-un Instastory. El a postat un citat, tot în engleză: I would rather have eyes that cannot see; ears that cannot hear; lips that cannot speak, than a heart that cannot love – Robert Tizon' (Mai bine aș avea ochi care să nu poată vedea, urechi care nu pot auzi; buze care nu pot vorbi, decât o inimă care nu poate iubi – Robert Tizon').

Citește și: Ce se întâmplă în relația Andreea Bălan – Tiberiu Argint, după mai bine de trei luni.Ipostaza în care au fost surprinși îndrăgostiții

Pe lângă mesaj, internauții au acordat o atenție specială detaliilor din mesaj. George Burcea a specificat: App (n.r. apropo) de inimă' și a adăugat un gif cu Shut up. Just shut up, shut up (Taci. Doar taci, taci)'.

George Burcea, declarații la Ferma despre Andreea Bălan

George Burcea a arătat la Ferma tatuajele pe care le are, dar și ce prezintă acestea. Actorul a dezvăluit că ambele sunt legate de familia lui, inclusiv de Andreea Bălan.

George Burcea, replică acidă pentru Andreea Bălan: "Mai bine aș avea buze care nu pot vorbi, decât o inimă care nu poate iubi"George Burcea, replică acidă pentru Andreea Bălan: "Mai bine aș avea buze care nu pot vorbi, decât o inimă care nu poate iubi"

Citește și: Fostul „cumnat' al Biancăi Drăgușanu, oripilat de cazul de la Târgu Jiu! Cobra Tate vrea să-i schimbe viața fetiței bătute:„Plătesc pentru tot, o să-i fac Rai din Iad!'

‘Am două fetițe, cea mica are un an și jumătate, Clara Maria, și cea mare este Ella Maya. Am aici și un tatuaj cu ele, aici este o invitație de la nuntă și botez. O am pe mami, pe tati, pe Ella, pe Clara, care este micuță, micuță… Iar aici am un tatuaj cu mine și cu soția. Andreea va exista pentru mine mereu. Ea este mama copiilor mei, iar acest tatuaj va fi aici mereu, eu cu ea. Nu am făcut acest tatuaj să-l șterg!’, a mărturisit George Burcea, la interviul de la emisiunea Ferma. Orășeni vs Săteni, de pe Pro TV.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter