Ilinca Vandici recunoaște că e geloasă: "Am un bărbat frumos, deștept, de succes, dorit și râvnit". Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Publicat pe

Este una dintre cele mai plăcute prezențe din showbiz, dar și una dintre cele mai discrete, cu toate că este mereu în prim-plan. Dacă de pe sticlă o cunoaștem cu toții, despre cum este omul, mama și mai ales soția Ilinca Vandici ne-a povestit cu sinceritate chiar carismatica prezentatoare a „Bravo, ai stil! (Kanal D), într-un interviu în care nu a ezitat să răspundă chiar și celor mai indiscrete întrebări.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pare că tu și soțul tău vă înțelegeți din priviri. De altfel, relația voastră a și evoluat foarte repede, la început. Daaar, cum au evoluat lucrurile între voi în cei aproape patru ani de când sunteți împreună?

Foarte frumos, natural, organic, sincer. Am învățat să ne cunoaștem unul pe celălalt din mers, am învățat care sunt lucrurile care ne plac și cele care nu ne plac și ținem cont de ele, dar, mai ales, comunicăm foarte mult. Și în casa noastră există mici neînțelegeri, discuții ca în orice alt cămin, dar am învățat să ne ascultăm unul pe celălalt și să empatizăm cu nevoile celuilalt.

Citește și: Fotografii neretușate! Oana Roman, fotografiată de paparazzi în costum de baie:'Nu sunt perfectă'

Nu ai făcut un secret din faptul că ai suferit mult din dragoste și că ai fost inclusiv trădată. Acum, când ești o femeie matură și împlinită pe plan sentimental, care sunt principiile tale referitor la bunăstarea unei familii? Ce n-ai mai fi dispusă să ierți, să treci cu vederea?

O să pun comunicarea și respectul pe primul plan, fără ele nu se poate construi o relație frumoasă. Lucrurile în prezent se schimbă, pentru că n-aș da pe nimic familia frumoasă pe care o am. Probabil, acum, aș face sacrificii  și aș ierta multe. Viața, într-adevăr, m-a purtat prin tot felul de emoții, trăiri și stări, dar acum suntem o familie, avem un copil extraordinar pe care îl iubim amândoi extrem de mult și,  cu siguranță, vor fi lucruri peste care vom putea trece, dacă va fi cazul, la un moment dat.

Citește și: Juratul X Factor Ștefan Bănică, revoltat de restricțiile COVID-19 impuse artiștilor:„Teatru nu putem juca, dar oamenii pot să meargă în restaurante sau biserici!'

Există gelozie la voi în cuplu? Dacă da, cine se manifestă mai aprig, tu sau Andrei?

Eu sunt geloasă și mă și manifest. Am un bărbat frumos, deștept, de succes, dorit și râvnit și e normal să fiu geloasă. Nu duc asta la un nivel patologic, de cele mai multe ori ne amuzăm pe marginea geloziilor mele. Pentru mine, bărbatul pe care îl am alături trebuie să fie cel pe care îl respect, admir, îl susțin și care îmi oferă aceleași lucruri.

Citește și: Cine este Ana Maria Ababei, concurentă Ferma.În trecut, a participat și la Vocea României

Ai rămas însărcinată la scurt timp după ce ai început relația cu Andrei. Și știu că amândoi iubiți copiii foarte mult. Există planuri în ceea ce îl privește pe bebe doi?

Nu avem niciun plan în acest moment sau în viitorul apropiat.

Citește și: Cătălin Meșter de la Insula Iubirii s-a însurat! Soția lui a fost ispită la aceeași emisiune:„Vom fi împreună pentru totdeauna'

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, CARE SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter