Jojo a urcat pe scenă cu fiul ei! Cum o sprijină puștiul în vârstă de 12 ani: ”Când am un casting important el dă textul cu mine, nu Paul. Achim mă ajută la toate repetițiile”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Jojo a venit cu fiul ei pe scenă la o gală. Vedeta i-a mulțumit fiului ei, Achim, de 12 ani, pentru că o ajută la repetițiile pentru roluri. Evenimentul la care actrița și-a făcut apariția cu fiul ei a avut loc miercuri seară, la Palatul Parlamentului din București. Vedeta a primit o distincție și le-a mulțumit tuturor celor care au sprijinit-o în cei 28 ani de carieră. Ea nu a uitat să le mulțumească iubitului și părinților ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Jojo a venit cu fiul el pe scenă la o gală. Vedeta iese rar la evenimente cu fiul ei, Achim, de 12 ani. Actrița a purtat o rochie strălucitoare și a radiat toată seara. Într-un interviu pentru viva.ro, Cătălina Grama alias Jojo a vorbit despre cei doi copii ai ei, dar și despre școala ei de actorie pe care a deschis-o împreună cu partenerul ei, Paul Ipate.

Jojo a urcat pe scenă cu fiul ei! Cum o sprijină puștiul în vârstă de 12 ani: 'Când am un casting important el dă textul cu mine, nu Paul. Achim mă ajută la toate repetițiile'/ EXCLUSIVJojo a urcat pe scenă cu fiul ei! Cum o sprijină puștiul în vârstă de 12 ani: 'Când am un casting important el dă textul cu mine, nu Paul. Achim mă ajută la toate repetițiile'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum își educă Jojo și Paul Ipate copiii: „Singura dată când am apelat la bonă a fost…'. Actrița nu exclude varianta adopției, pentru un al treilea copil

Citește și: Cum își rezolvă Jojo și Paul Ipate certurile de cuplu. Ce spune actrița despre căsătoria cu actorul și fosta ei căsnicie: „Mariajul meu e o experiență de viață pe care…' / EXCLUSIV

Citește și: Flick și Denisa Filcea, detalii neștiute despre începutul relației: „A durat câteva săptămâni până să ne întâlnim față în față. Prima dată am întrebat-o dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Sanda Ladoși face acuzații la doi ani de la moartea lui Bogdan Stanoevici: „A fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere' / EXCLUSIV

Jojo, declarație de dragoste pentru Paul Ipate

Cătălina Grama alias Jojo le-a mulțumit organizatorilor pentru distincția pe care a primit-o la Gala de la Palatul Parlamentului, dar și oamenilor care au sprijinit-o în cariera ei. Actrița nu i-a uitat nici pe părinții ei. Jojo a fost complimentată de prezentatoarea Andreea Marin care a spus că actrița a venit la Premiile Oscar. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a vorbit despre copiii ei, dar și despre școala ei de actorie.

„Eu vreau să vă mulțumesc pentru distincție și chiar dacă nu sunt premiile Oscar, pentru mine este o diplomă importantă, o recunoaștere a activității mele. Vreau să mulțumesc tuturor oamenilor care m-au spijinit până acum în cei 28 de ani de carieră și în mod special părinților mei care mi-au îngrijit talentul și l-au respectat, și l-au ghidat', a declarat Jojo, la gală.

Vedeta i-a mulțumit și partenerului ei de viață, Paul Ipate, căruia i-a făcut și o declarație de dragoste. Jojo n-a uitat să le mulțumească nici copiilor ei, pentru că aceștia acceptă ca ea să aibă și alt rol, nu doar acela de mamă.

'Îi mulțumesc și partenerului meu Paul, pe care îl iubesc și care mă susține în tot ceea ce fac și care, de fiecare dată, mă sfătuiește mai ales când am un rol de o importanță extraordinară. Le mulțumesc și copiilor mei, pentru că acceptă faptul că am și un alt rol pe lumea asta nu numai rolul de mamă', a declarat Jojo la Gala 'România ești tu'.

Jojo, cuvinte emoționante pentru fiul ei, Achim

Jojo spune că fiul ei, Achim, de aproape 12 ani, o ajută la toate repetițiile pe care le face pentru rolurile pe care le joacă.

'Vreau să-i mulțumesc lui Achim, fiul meu, care este alături de mine în seara asta, pentru că, de fiecare dată când am un casting important el dă textul cu mine, nu Paul. Achim mă ajută la toate repetițiile. Așadar, mulțumesc Achim pentru iubirea ta și pentru că m-ai învățat să iubesc necondiționat și aș vrea să mulțumesc tuturor echipelor cu care am lucrat până acum, în special colegilor de la păr, machiaje, pentru că ei ca un personaj să devină realitate', a declarat Jojo, pentru viva.ro.

Jojo s-a declarat fericită că are ocazia să joace și un rol de dramă, acela din serialul Clanul de la PRO TV.

'Mulțumesc colegilor și familiei de la Clanul, pentru că mi-au dat ocazia să arăt că sunt și eu actriță de dramă, care merită văzută. Mulțumesc foarte mult.', a declarat Cătălina Grama alias Jojo.

Jojo: 'Zora a participat la primul ei casting, acum trei săptămâni'

Jojo susține că cei doi copii ai ei au participat la castinguri, dar până acum nu au obținut niciun rol, chiar dacă toată lumea îi spune că sunt talentați.

'Și Zora a participat la primul ei casting, acum trei săptămâni. Achim a participat la multe castinguri, dar până acum nu a jucat, nu s-a legat niciun rol. Dar toată lumea îmi spune că este foarte talentat. Și Zora a participat la primul ei casting, acum trei săptămâni. Și e foarte talentată. Amândoi sunt talentați pe actorie. Foarte talentați. Zora are 6 ani, iar Achim are 11 ani și jumătate. O să facă 12 ani în iulie. Zora își dorește să devină doctor veterinar. În schimb, Achim poate face orice pe IT, programare, special effect, orice în zona aceasta', a declarat Jojo, pentru viva.ro.

Jojo și Paul Ipate au o școală de actorie pentru copii

Jojo și partenerul ei de viață, Paul Ipate au deschis o școală de actorie pentru copii, pe care aplică metodele învățate de ei. Din toamnă, actrița intenționează să mai ia și alte grupe, în funcție de programul pe care îl are.

'Școala noastră este dedicată copiilor. Avem trei grupe de actorie: 6-8 ani, 9-11 ani și 12-14 ani. Vrem să dezvoltăm din toamnă, să mai luăm grupe noi, în funcție de programul nostru. Predăm eu și Paul, deocamdată, după metodele pe care ni le-am creat noi în timp. După metoda pe care am învățat-o de aici de la școală, cât și pe cea americană pe care am învățat-o când am studiat la Strasbourg', a declarat Jojo, pentru viva.ro.

Jojo: 'Actoria funcționează și ca un tip de terapie'

Jojo susține că orele de actorie pentru copii sunt pentru cei mici, ca o adevărată școală de actorie. Actrița, care joacă în serialul Clanul de la PRO TV, susține că lecțiile de actorie nu se adresează doar celor care doresc să devină actori, ci și celor care își doresc să își dezvolte personalitatea.

'Mi-am dorit foarte mult să fac cursurile acestea, care sunt de-adevăratelea. Sunt ca o minișcoală pentru copii, nu numai pentru cei care își doresc să devină actori. Și pentru cei care își doresc să fie mai puțin timizi, să își dezvolte încrederea în ei. Toate acestea sunt foarte importante și actoria funcționează și ca un tip de terapie. Mai ales că ei activează într-un grup, cu aceleași pasiuni. Îi ajută foarte mult pe partea aceasta și se dezvoltă frumos. Deja, am văzut niște rezultate excepționale la copii, care în primă fază, făceau cu mine de mână exercițiile. Copiii aceștia sunt acum foarte dezinvolți și creativi, și se exprimă altfel. Școala noastră se numește Becoming Studio. Am poze cu copiii de la clase pe Instagram', a mai declarat Cătălina Grama alias Jojo.

Jojo spune că fiul ei a fost pe platourile de filmare, dar pe fetița ei, Zora au luat-o doar la teatru.

'Achim a fost pe platourile de filmare cu mine, dar nu la Clanul. Dar a mai fost. A fost la piesele noastre de teatru. Zora a venit doar la teatru.', a mai spus Jojo.

Foto: VIVA, Facebook.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter