Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie la 74 de ani. A pozat pe coperta unei reviste celebre

Publicat pe

Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie, pe coperta revistei Sports Illustred, la 74 de ani. Astfel, aceasta a devenit cea mai în vârstă femeie care a apărut pe coperta acestei reviste. Imaginile sunt de senzație și au făcut înconjurul lumii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Maye Musk a apărut în costum de baie, pe coperta revistei Sports Illustred, la 74 de ani. Mama lui Elon Musk a devenit astfel, cea mai în vârstă femeie care și-a făcut apariția pe coperta acestei reviste cunoscute la nivel internațional. Gestul ei a fost apreciat de foarte mulți internauți și a făcut înconjurul lumii. Nu multe femei au curajul să apară în costum de baie, pe coperta unei reviste celebre, la vârsta de 74 de ani. Ei bine, iată că mama lui Elon Musk a făcut-o!

Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie la 74 de ani. A pozat pe coperta unei reviste celebreMaye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie la 74 de ani. A pozat pe coperta unei reviste celebre

Maye Musk a impresionat, din nou, o lume întreagă, după ce a pozat la vârsta de 74 de ani, în costum de baie, pe coperta unei reviste foarte cunoscute. Aceasta a devenit cea mai bătrână femeie, care a apărut pe coperta Sports Illustrated.

Citește și: Cum a ajuns mama lui Elon Musk în stradă, fără niciun ban, cu 3 copii de hrănit. Povestea neștiută a lui Maye Musk

Citește și: Ea este Maye Musk, mama celebrului Elon, care, la 70 de ani, face modelling la fel de bine ca fiul său afaceri

Citește și: Ce voia Anda Adam să facă cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată: „Am pierdut atâta timp și bani ca să îi fac…'

Citește și: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au despărțit definitiv: 'Eram mereu supărată, plânsă… nu ne mai înțelegeam'

Maye Musk, mama lui Elon Musk, în costum de baie la 74 de ani

Mama lui Elon Musk susține, în interviul dat pentru revista în care a pozat, că este foarte mândră că poate transmite un mesaj femeilor din toată lumea, prin faptul că ea a avut curajul să pozeze în costum de baie, la o vârstă înaintată.

Nu am crezut niciodată că vârsta va fi o problemă. În calitatea de dietetician și om de știință, consider că vârsta nu este o problemă. Sunt fericită că oamenii mă provoacă la discuții despre vârstă și despre cum să te simți confortabil cu tine indiferent de etate.

Sunt foarte mândră că pot transmite un mesaj femeilor din întreaga lume, să își dorească să fie fericite, să facă lucruri care le plac, să se antureze cu oameni buni, să fie amabile cu toată lumea, pentru că nu știi niciodată unde și cum ajungi. Chiar trăiesc cea mai bună perioadă a vieții și nu m-am așteptat niciodată la asta', a declarat Maye Musk pentru Sports Illustrated, potrivit Los Angeles Times.

Maye Musk, mesaj pentru femeile din toată lumea

Mama lui Elon Musk a ținut să le transmită un mesaj tuturor femeilor din întreaga lume. Maye susține că nimeni nu trebuie sa se simtă complexat de felul în care arată.

'Când femeile merg la plajă, suntem oarecum reținute în privința corpului nostru, dar bărbații nu au nicio problemă. Chiar dacă arată groaznic, nu le pasă. Cred că nu trebuie să ne pese atât de mult!', spunea mama lui Elon Musk, acum câțiva ani, într-un interviu pentru People.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter