Melania Trump, la 50 de ani. Tânăra care a pozat goală în avionul milionarului Trump e una dintre cele mai influente femei ale Planetei. Cât de mult i s-a schimbat viața în ultimii 20 de ani

Publicat pe

Melania Trump nu a devenit cunoscută odată cu mandatul de președinte a lui Donald Trump. Desigur, nu era o figură importantă în politică, ci în lumea modei. Iată cât de mult i s-a schimbat viața actualei Primei Doamne!

Melania Trump, la 50 de ani. Tânăra care a pozat goală în avionul milionarului Trump e una dintre cele mai influente femei ale Planetei. Cât de mult i s-a schimbat viața în ultimii 20 de aniMelania Trump, la 50 de ani. Tânăra care a pozat goală în avionul milionarului Trump e una dintre cele mai influente femei ale Planetei. Cât de mult i s-a schimbat viața în ultimii 20 de ani

Melanija Knav, astăzi cunoscută ca Melania Trump, s-a născut în Novo Mesto și a crescut în Svenica, un orășel din Slovenia. A fost pasionată de modă încă de mică, îi plăcea să tricoteze pulovere și purta haine croite de mama sa, notează Time.

„Întotdeauna mi-a plăcut moda. Mama a fost creatoare de modă, așa că a fost mereu în sângele meu ', a declarat Melania pentru People în 2016.

Citește și: Melania Trump a împlinit 50 de ani. Cum și-a serbat Prima Doamnă a Statelor Unite ziua de naștere, în vremea coronavirusului

Încă din copilărie visa la marile podiumuri de modă, iar dorințele i s-au îndeplinit în parte în momentul în care a ajuns la New York. A făcut carieră în modelling și a cochetat cu ideea de design de ceasuri și bijuterii.

Și-a dorit atât de tare să devină model, încât a renunțat la Facultatea de arhitectura şi design de la Universitatea din Ljubljana pentru a pleca în Italia, la Milano, unde a pozat ca model pentru diverse reviste. S-a mutat apoi la New York, în urmă cu mai bine de 24 de ani, când a apărut într-o reclamă, pe un panou publicitar în Times Square, scrie click.ro.

Citește și: Donald Trump, o nouă gafă. Cum a făcut-o de râs pe Melania Trump în public: 'A trebuit să fac o alegere'

Melania Trump, singura Prima Doamnă care a pozat nud

Pe când avea 28 de ani l-a cunoscut și pe afaceristul Donald Trump, care pe atunci avea 52 de ani. Viața i s-a schimbat destul de mult, să nu mai vorbim în ultimii trei ani, de când soțul ei a devenit președintele Statelor Unite.

Citește și: Lecție de stil de la Melania Trump! Prima Doamnă a Americii poartă de mai multe ori pantofii de brand

În urmă cu 19 ani, în anul 2001, Melania a pozat nud pentru coperta revistei GQ, pictorialul fiind fost realizat chiar în avionul lui Donald Trump. Se pare că acesta ar fi fost și momentul decisiv în relația lor. Trei ani mai târziu, urma să fie cerută în căsătorie de magnat la unul dintre cele mai de seamă evenimente din lume: Met Gala.

Anul următor s-au căsătorit, iar în anul 2006 Melania Trump a devenit mamă. Și-a luat rolul foarte în serios și s-a ocupat de creșterea lui Barron. Nu a avut nicicând o bonă cu normă întreagă, ci și-a dorit să îi fie fiului alături la fiecare pas. „Am doi fii. Copilul meu mic este Barron şi copilul meu mare este Donald', a precizat ea într-un interviu citat de El Pais.

Citește și: Donald Trump, o nouă gafă. Cum a făcut-o de râs pe Melania Trump în public:'A trebuit să fac o alegere'

De când este Prima Doamnă, Melania Trump s-a ferit de politică, dar s-a implicat într-o serie de acțiuni caritabile și, cel mai probabil, va continua pe același drum.

Sursa foto: Hepta

Citește și: De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter