Melania Trump a împlinit 50 de ani. Cum și-a serbat Prima Doamnă a Statelor Unite ziua de naștere, în vremea coronavirusului

Publicat pe

Melania Trump a împlinit duminică 50 de ani. Prima Doamnă și-a serbat ziua de naștere la Casa Albă.

Melania Trump a împlinit 50 de ani. Cum și-a serbat Prima Doamnă a Statelor Unite ziua de naștere, în vremea coronavirusuluiMelania Trump a împlinit 50 de ani. Cum și-a serbat Prima Doamnă a Statelor Unite ziua de naștere, în vremea coronavirusului

Președintele Donald Trump i-a urat soției și partenerei sale de 15 ani urări cu ocazia zilei de naștere pe Twitter.

Citește și: Lecție de stil de la Melania Trump!Prima Doamnă a Americii poartă de mai multe ori pantofii de brand

‘La mulți ani Melania, marea noastră Primă Doamnă!’, a transmis președintele Statelor Unite pe rețelele de socializare.

Familia Trump a serbat-o pe Melania Trump într-un cadru restrâns, la Casa Albă, în contextul pandemiei de coronavirus, a transmis șefa sa de personal, Stephanie Grisham, potrivit Daily Mail.

Citește și: De ce pozează Melania Trump mereu cu gura deschisă

S-au transmis o serie de mesaje de felicitare, odată cu aniversarea celor 50 de ani, compilații de fotografii și numai urări de bine, inclusiv din partea fiicei șefului statului, Ivanka Trump: „Vă mulțumim pentru munca minunată pe care o faceți în slujba țării noastre ca Primă Doamnă'.

Prima Doamnă a ținut să le mulțumească tuturor pentru urări, pe contul oficial de Twitter al Casei Albe: „Vă mulțumesc tuturor pentru minunatele urări de ziua de naștere. În acest an, inima mea este alaături de cei care au ratat propriile serbări ale zilelor de naștere, sărbători și ocazii speciale cu familiile, prietenii și colegii. Aștept cu nerăbdare ziua în care vom putea fi din nou împreună!”.

Citește și: Melania Trump, într-o postură inedită.Cu lopata în mână, dar pe tocuri, Prima Doamnă a Americii plantează arbori! Imaginile au făcut înconjurul lumii

Melania Trump s-a născut pe 26 aprilie 1970 în fosta Iugoslavie, Slovenia în prezent. S-a căsătorit cu Donald Trump în anul 2005. La un an după ce s-au căsătorit, Melania a devenit mamă, iar fiul lor Barron o împlinește în fiecare zi. A fost model, fashion icon, iar acum Melania Trump își îndeplinește cu succes atribuțiile de Primă Doamnă.

Sursa foto: Hepta

Citește și: Donald Trump, o nouă gafă. Cum a făcut-o de râs pe Melania Trump în public:'A trebuit să fac o alegere'

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă