Cine este Claudiu Moroșanu, fratele luptătorului Cătălin Moroșanu. Au participat la Asia Express

Publicat pe

Claudiu Moroșanu, fratele celebrului luptător Cătălin Moroșanu, are 34 de ani și este un om de afaceri. 

Cine este Claudiu Moroșanu, fratele luptătorului Cătălin Moroșanu. Au participat la Asia ExpressCine este Claudiu Moroșanu, fratele luptătorului Cătălin Moroșanu. Au participat la Asia Express

El a fost administrator al firmei Gold Brut International Iași. 

Citește și: Asia Express sezonul 1. Cine sunt concurenții care vor porni pe Drumul Dragonului

În această calitate, el a fost trimis în judecată alături de mai mulți afaceriști din domeniul vânzărilor de aur. 

Claudiu Moroşanu ar fi retras peste 3 milioane de lei, bani care erau introduşi în circuitul evazionist în special de un om de afaceri din Alba Iulia, judecat şi el în acest dosar. 

Citește și: Cine este Ana Baniciu. Fiica celebrului Mircea Baniciu a câștigat Asia Express sezonul 1

Claudiu Moroşanu ar fi lucrat inclusiv pentru celebrii afacerişti Alessandro Amato şi Cătălin Mihart, fondatorii brandului Cellini, punând la dispoziţie firmei acestora, Sodo Migliori România, 24 de facturi false, în valoarea de aproximativ 4 milioane de lei.

Cătălin și Claudiu Moroșanu au participat împreună la Asia Express sezonul 1. 

Înainte de a accepta provocarea, Cătălin și fratele său au declarat că vor să fie cea mai frumoasă aventură din viața lor. 

O să fie foarte greu, suntem conştienţi, dar vrem să fie cea mai frumoasă aventură a vieţii noastre. Nu ne-am gândit foarte mult la ceilalţi concurenţi, dar cred că femeile ne vor pune probleme în cursa asta, că sunt frumuşele, se descurcă imediat.

Citește și: Cine este Corina, fosta soție a lui Marian Drăgulescu, concurent la Asia Express sezonul 1

Pe mine când mă vor vedea cu faţa asta, nu ştiu cine va opri să ma ia cu maşina. Știu că o parte din ţările astea în care ajungem sunt comuniste, că au încă foarte multe restricţii, ceea ce cu siguranţă ne va afecta şi pe noi', povesteşte Cătălin Moroşanu, care în 2015 a câștigat titlul de Regele Junglei la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Claudiu Moroșanu a vrut și el să devină luptător de K-1. A avut însă un singur meci. Într-un interviu acordat prosport.ro, Cătălin Moroșanu a mărturisit că abia a putut face față emoțiilor la acel meci.  

Citește și: Cine este Raluka. A câștigat sezonul 1 Asia Express, însă puțini oameni cunosc un detaliu despre ea

„Am simţit că înnebunesc. Mai aveam un pic şi făceam infarct. Nu aş fi putut să mă concentrez niciodată pe cariera mea, dacă era şi Claudiu acolo în permanenţă'.

Cătălin și Claudiu au ieșit pe locul 6 în Asia Express, pe Drumul Dragonului. 

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter