Mihaela Rădulescu împlinește 52 de ani, pe 3 august. De ce nu petrece niciodată de ziua ei de naștere / EXCLUSIV

Publicat pe

Pe 3 august, Mihaela Rădulescu împlinește 52 de ani, însă pentru ea vârsta este doar o cifră, pentru că este o femeie care atrage toate privirile atunci când își face apariția oriunde. Vedeta nu organizează nicio petrecere de ziua sa de naștere, însă va avea alături de ea cele mai dragi persoane.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Am întâlnit-o pe Mihaela Rădulescu pe platourile de la filmare de la Masked Singer, cu doar câteva zile înainte de ziua sa de naștere, care este pe data de 3 august. Am fost curioși să aflăm ce planuri are Diva de la Monaco pentru aniversarea sa, dar și cum are de gând să petreacă.

Mihaela Rădulescu împlinește 52 de ani, pe 3 august. De ce nu petrece niciodată de ziua ei de naștere / EXCLUSIVMihaela Rădulescu împlinește 52 de ani, pe 3 august. De ce nu petrece niciodată de ziua ei de naștere / EXCLUSIV

Surprinzător, Mihaela Rădulescu ne-a povestit că nu organizează mari petreceri de ziua sa de naștere, pentru că toată lumea este plecată în vacanță și nu reușește să-i aducă pe toți într-un singur loc.

'De-o viață m-am obișnuit să nu petrec de ziua mea, pentru că pică în august și eu nu am pe cine să adun. Toată lumea e în concediu, toată lumea e în vacanță. Chiar nu am avut niciodată o petrecere nu știu de care. Mai degrabă am avut petreceri în noiembrie, de Sfântul Mihail și Gavril. Am zis măcar atunci să fac ceva, că vara nu apuc', ne-a spus Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu, zi de naștere alături de Ayan și Felix Baumgartner

De ziua sa de naștere, vedeta de la PRO TV va fi în Monaco, unde va fi alături de fiul ei Ayan, dar și de iubitul ei, Felix Baumgartner. Nu se gândește să organizeze nimic special, însă are intenția de a ieși în oraș cu câteva dintre prietenele sale.

'Probabil o să sun două-trei prietene de prin Monaco, pentru că acolo o să fiu. Este și fiul meu acolo, vine și Felix. Va fi ceva mic și simplu doar să simt că nu a trecut degeaba ziua mea', a mai spus vedeta.

Citește și: Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu: „Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara'

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat: „Apropo, și la Monaco…'

Citește și: Dani Oțil, dezvăluiri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu: „Aveam poze cu…”

Citește și: Mihaela Rădulescu, adevărul despre divorțurile sale: „Puteam să las mai mult de la mine”/ EXCLUSIV

Prietenii știu deja ce cadouri îi plac Mihaelei Rădulescu

Diva de la Monaco nu își face cadouri singură, însă este încântată atunci când primește din partea prietenilor. Mihaela Rădulescu ne-a dezvăluit că îi plac bijuteriile, iar cei dragi ei știu deja acest lucru.

'Nu îmi fac cadouri singură, dar îmi place că cei de pe lângă mine au învățat cum funcționează. La mine nicio brățară în plus nu e în plus. Ei știu că îmi plac brățările, că îmi place să ies într-un loc frumos cu muzică. Trece și asta la un moment dat în viață… Recunosc cinstit, poate că unde și am tot ce îmi trebuie. Nu am dorințe de obiecte pe care nu le am sau altceva ce mi-aș mai dori', ne-a mai dezvăluit Mihaela Rădulescu.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter