Mihai Bobonete, despre lupta cu depresia, la câțiva ani după ce hoții i-au spart casa: „Fac terapie și îmi este...”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Mihai Bobonete ne-a vorbit deschis despre lupta cu depresia, la câțiva ani după ce hoții i-au spart casa. Celebrul Bobiță din Las Fierbinți, acum jurat la Românii au talent, ne-a spus că face terapie și acum îi este foarte bine. De asemenea, nu a evitat să ne vorbească despre temeri și cum arată o zi liberă și liniștită pentru el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Care este cea mai mare temere a ta în general? Ce îi șterge zâmbetul de pe chip lui Mihai Bobonete?

Nu pot să spun că am temeri mari, dar pot să vă spun că mi-e frică de omul mincinos și duplicitar, iar asta, câteodată, se transformă și în fobie sau chiar repugnă. Răutatea este iar o treabă pe care o detest, iar astea, combinate, pot naște războaie, și abia aici putem vorbi despre mari temeri, când zici război. Nu întâmplător te-am întrebat despre temeri…

Mihai Bobonete, despre lupta cu depresia, la câțiva ani după ce hoții i-au spart casa: „Fac terapie și îmi este...'/ EXCLUSIVMihai Bobonete, despre lupta cu depresia, la câțiva ani după ce hoții i-au spart casa: „Fac terapie și îmi este...'/ EXCLUSIV

Mihai Bobonete: „Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală'

Știu că, în urmă cu niște ani, ai ajuns să faci terapie după ce v-au călcat hoții. Ulterior, ai început din nou să mergi la specialist. Mi-aș dori să ne povestești puțin despre depresia cu care te-ai confruntat, în condițiile în care există multe prejudecăți și tabuuri în privința subiectului.

Prejudecăți și tabuuri în privința acestui subiect se întâlnesc doar la oamenii mai puțin educați și care nu au avut resursele necesare să-și mărească spectrul cunoașterii, pentru că, altfel, terapia este un lucru atât de normal, încât nu ar trebui niciodată să creeze rușini sau scepticism. Eu fac terapie și îmi este foarte bine așa. Episodul cu hoții în casa mea s-a dovedit a fi fost o greșeală, a fost o spargere la pont, iar noi eram mutați acolo de foarte puțină vreme. Pesemne că și hoții au fost dezamăgiți, dacă mi-au luat chitara bas și pușca cu dopuri a lui Octav. Eu nu dețin lucruri cu valoare materială mare, iar banii nu stau niciodată mai mult de câteva ore la noi în casă, are grijă soția să plece repede de unde vin. (râde).

Citește și: Boala pe care Mihai Bobonete a ținut-o ascunsă în ultimii ani:”Eu nu mai am voie să beau”

Citește și: Cum se înțelege Dragoș Bucur cu Mihai Bobonete de când sunt la Românii au talent:„Până de curând, aveam această părere despre Bobo, că…'/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, adevărul despre veniturile din televiziune:„Deși sunt zgârcitul suprem al breslei mele…'/ EXCLUSIV

Citește și: Paul Ipate a împlinit 37 de ani. Ce urare i-a făcut Jojo:”Te iubim cât tot universul…”

Mihai Bobonete: „Pescuitul pentru mine este o formă de terapie'

Timp liber mai ai în perioada asta? Cum arată o zi liberă în familia lui Mihai Bobonete? Ce vă place cel mai mult să faceți împreună?

Facem cam tot ce faceți și voi, mai un film, mai o joacă, mai un mers la țară/munte/ mare, nimic deosebit sau despre care să spun că e, așa, doar al nostru. Ne simțim bine și când stăm toți patru și facem ceva, dar și când doar stăm și suntem împreună.

Știu că ești pasionat de pescuit, unde ai făcut chiar performanță. Pare ciudată, pentru un om atât de activ, o îndeletnicire așa de statică și… tăcută. De ce pescuit, și nu karaoke, să zicem? Ce alte hobby-uri mai ai?

Pescuitul pentru mine este o formă de terapie, liniștea pe care Delta Dunării sau Snagovul mi-o dau nu o pot compara cu nimic. Îmi place în natură să stau eu cu gândurile mele și de fiecare dată parcă mă întorc de la împărtășanie, nu de la pescuit.

Care este cea mai mare dorință a ta pentru anul 2022?

Îmi doresc liniște și sănătate, atât pentru mine, cât și pentru cei ce mă cunosc și îmi mai doresc să fim mai buni și mai deștepți, ca să putem îndrepta lucrurile. Vă salut!

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter