Nepotul lui Nelu Ploieșteanu, revoltat în ziua înmormântării: "Bunicul a plecat din spital de teama..."

Publicat pe

Adrian, nepotul regretatului artist Nelu Ploieșteanu, se arată revoltat în ziua în care bunicul lui este înmormântat. El rupe tăcerea și dezminte informațiile potrivit cărora bunicul său ar fi părăsit spitalul din cauza faptului că nu suporta masca de oxigen.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Nelu Ploieșteanu a fost extrem de apreciat nu doar ca artist, ci și ca om. Rudele și apropiații sunt devastați și plâng dispariția sa. Printre aceștia se numără și nepotul lui, care a fost foarte apropiat de la artist.

Nepotul lui Nelu Ploieșteanu, revoltat în ziua înmormântării: "Bunicul a plecat din spital de teama..."Nepotul lui Nelu Ploieșteanu, revoltat în ziua înmormântării: "Bunicul a plecat din spital de teama..."

Lui Adrian încă nu îi vine să creadă că bunicul lui mai este și a reacționat încă de când a aflat vestea devastatoare. Acum, când cântărețul de muzică lăutărească este condus pe ultimul drum, a ținut să dezmintă informațiile apărute în spațiul public.

De ce a plecat Nelu Ploieșteanu din spital

Adrian a ținut să sublinieze că Nelu Ploieșteanu, de fapt, nu a plecat din spital din cauza faptului că nu suporta masca de oxigen. Rupe tăcerea și susține că adevărul este, de fapt, altul. Lucrurile nu ar fi stat așa cum s-a vehiculat până acum, ci Nelu Ploieșteanu s-ar fi temut să nu pățească ceva.

”Bunicul meu nu a plecat din spital după 36 de ore pe motiv că nu suporta masca de oxigen, așa cum se vehiculează. Bunicul meu a plecat după câteva ore din pricina temei de a nu se întâmpla ceva în spital”, a subliniat nepotul lui Nelu Ploieșteanu.

Nelu Ploieșteanu se proteja împotriva COVID-19

Mai mult decât atât, nepotul care i-a călcat pe urme bunicului, a mărturisit că Nelu Ploieșteanu este un om responsabil, care se ferea din calea virusului. Respecta măsurile de protecție și chiar își sfătuia și rudele să aibă grijă și să respecte indicațiile autorităților.

‘Mie îmi spunea zilnic să mă protejez, să port mască și să respect restricțiile implementate de Guvern. Și nu numai mie, ci și verilor mei”, a mai transmis Adrian pe rețelele de socializare.

Citește și: Scandal pentru înmormântarea lui Nelu Ploieșteanu, din cauza protocolului COVID-19:”Nu va fi înmormântat ca un câine”

Citește și: Detalii neștiute despre prietenia dintre Nelu Ploieșteanu, Ștefan Iordache și Gheorghe Dinică:”Le plăcea viaţa”

Citește și: Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas, în urma atacului din supermarket:„Îmi asum nasul ăsta brăzdat'

Citește și: Giulia, adevărul despre relația cu soțul ei, Vlad Huidu:„A fost dificil și dureros'. Cum se înțelege acum cu Șerban Huidu / EXCLUSIV

Nelu Ploieșteanu este înmormântat azi

Nelu Ploieșteanu este înmormântat astăzi, după ce de două ori ceremonia sa a fost anulată. Trupul neînsuflețit al regretatului artist a fost luat de la INML și dus la cimitir.

Artistul va fi condus pe ultimul drum și înmormântat în regim COVID-19. Potrivit raportului IML cu privire la rezultatul testului pentru coronavirus, acesta era încă pozitiv în momentul în care a murit.

Familia lui Nelu Ploieșteanu este distrusă de durere, iar fetele regretatului artist își urlă durerea la căpătâiul tatălui lor. Când sicriul cu trupul neînsuflețit al lăutarului a fost scos de la INML și pus în mașina mortuară, fetele lui Nelu Ploieșteanu au început să țipe după tatăl lor: ‘Tăticule! Tată! Tatăl meu! Tăticul meu! Tatăl meu!’.

Sursa foto: Hepta, Libertatea

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter