Prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix. Ce tip de filme va face fostul cuplu regal

Publicat pe

Trăiesc o nouă etapă, cu totul diferită, după desprinderea de Casa Regală britanică și mutarea în California, motiv pentru care au profitat de libertate și au făcut o serie de schimbări. Ultima noutate ar fi că Prințul Harry și Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix pentru a deveni protagoniștii unor seriale și documentare. Iată ce tip de filme va face cuplul regal!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fără îndoială, acum se bucură de mult mai multă libertate, motiv pentru care și-au permis să semneze un contract cu Netflix. Prințul Harry și Meghan Markle s-au bucurat de succes cu planurile prezentate spre vânzare pentru producția de documentare si programe de televiziune.

Astfel, cei doi ar fi semnat un contract pe mai mulți ani pentru documentare, lungmetraje, seriale și programe pentru copii.

Citește și: Lidia Buble, mesaj neașteptat, după ce au apărut imaginile din Istanbul cu Răzvan Simion și femeia misterioasă:'Nu contează cu cine…'

Cuplul regal se va axa pe teme inspirate de povești pe placul lor, cât mai aproape de sufletele lor. Proiectele ar fi deja în plină desfășurare și se pune chiar problema realizării unor seriale documentare: unul despre natură și altul animat, bazat pe femei percepute ca surse de inspiratie, conform ziare.com.

Citește și: Gabriela Cristea a răbufnit, după ce a fost atacată, pe Instagram:„Mi-a spus că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii'

Harry și Meghan Markle: „Interesul nostru este să creăm conţinut care să informeze”

„Viața noastră, ca independenți, ne-a permis să înțelegem puterea spiritului uman: de curaj și de nevoia de conectare. Interesul nostru este să creăm conţinut care să informeze, dar, pe de altă parte, să dea şi speranţă. Ca părinţi, să lucrăm la programe inspiraţionale pentru familii este, de asemenea, important pentru noi„, au transmis ducii de Sussex prin intermediul unui comunicat, potrivit The Guardian.

Valoarea tranzacției nu a fost momentan dezvăluită, însă cu două astfel de nume de profil atașate producțiilor, se estimează că Netflix va cheltui mai mult de 17 miliarde de dolari anul acesta realizând și cumpărând spectacole și filme.

Citește și: Ciprian Marica rupe tăcerea și vorbește despre escapada amoroasă de la hotel, cu Ana Muntean:„Mi-am asumat, dar nu doresc nimănui să treacă prin ce am trecut eu'

Prinţul Harry şi Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix. Ce tip de filme va face fostul cuplu regalPrinţul Harry şi Meghan Markle au semnat un contract cu Netflix. Ce tip de filme va face fostul cuplu regal

Sursa foto: Hepta

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter