Răzvan Simion, reacție surprinzătoare la 5 luni de la despărțirea de Lidia Buble: a publicat o poză cu ea și Cornel Ilie. Ce mesaj a transmis

Publicat pe

Răzvan Simion și-a luat fanii prin surprindere la patru luni de la despărțirea de Lidia Buble. Prezentatorul de la Neața a postat o imagine cu Cornel Ilie și fosta parteneră și a transmis un mesaj neașteptat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută, Lidia Buble și Cornel Ilie au venit la Neata pentru a-și lansa piesa Vino, du-te, care deja s-a bucurat de un succes fantastic. Fanii au stat cu sufletul la gură pentru a vedea reacția și modul în care se poartă Răzvan Simion în preajma celor doi, mai ales pe fondul speculațiilor potrivit cărora s-ar fi legat și ceva mai mult decât o simplă prietenie între ei.

Totuși, reacția prezentatorului a fost una total neașteptată: fostul iubit a plecat din studio.

Citește și: Anda Adam a parcat pe două locuri destinate oamenilor cu handicap.Explicația ei, după ce a fost aspru criticată și jignită

Pentru a nu da curs unor noi speculații și pentru a nu-și mai ține fanii cu sufletul la gură, Răzvan Simion a postat într-un story o poză cu Lidia Buble și Răzvan Ilie realizată în momentul în care cei doi au fost prezenți la Neața, pentru lansarea noii piese.

Citește și: Anca Serea, din nou la spital! Vedeta a fost supusă unei intervenții de urgență:'Sub anestezie totală…'

Cornel Ilie, fosta parteneră și trupa Vunk au fost etichetați în poză, iar pe imagine a scris Its a super hit' (Este un superhit'), semn că nu ar exista tensiuni între cei trei.

Reamintim totuși că, după destrămarea relației de 5 ani, Răzvan Simion este, în continuare, managerul Lidiei Buble și colaborează excelent pe plan profesional.

Citește și: Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Alex Bodi și au plecat împreună din țară:„Așa se produce schimbarea!'

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de aproape 5 luni

Cel care a anunțat despărțirea de Lidia Buble a fost chiar prezentatorul de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani. Chiar dacă au încheiat relația, Lidia Buble și Răzvan Simion continuă să colaboreze pe plan profesional.

Răzvan Simion, reacție surprinzătoare la 5 luni de la despărțirea de Lidia Buble: a publicat o poză cu ea și Cornel Ilie. Ce mesaj a transmisRăzvan Simion, reacție surprinzătoare la 5 luni de la despărțirea de Lidia Buble: a publicat o poză cu ea și Cornel Ilie. Ce mesaj a transmis

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțin dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, în grija lui Victor Slav! Ce face pentru ca Sofia să nu simtă deloc lipsa mamei:„Un tătic perfect!'

Citește și: Descoperire uluitoare a virusologilor americani:cum este purtat prin aer noul coronavirus. Masca nu ajută cu nimic!

Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept„, a transmis Răzvan la momentul respectiv.

Sursa foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter