Reuniune de familie extinsă pentru Cristi Borcea! Și-a adunat toți copiii la mare: cum arată fiica și fiul Alinei Vidican

Publicat pe

Cristi Borcea este un familist convins. Acesta s-a refugiat la mare – la Olimp, unde are și un hotel – împreună cu șase dintre copiii lui, dar și cu aleasa inimii sale, Valentina Pelinel. Ei bine, putem spune că este vorba despre o reuniune de familie aproape completă. Cu toții se bucură de momente de ralaxare pe litoralul românesc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cristi Borcea a plecat cu familia la mare! Mai exact, după ce au avut parte de o vacanță în Turcia, la Bodrum, dar și de o reuniune de familie aproape completă acolo, cu șase dintre copiii lui, Cristi Borcea a plecat pe litoralul românesc alături de aceștia, dar și de Valentina Pelinel. Cristi Borcea și aleasa inimii sale dețin un hotel de patru stele la Olimp, așa că își petrecut cât de des pot timpul acolo.

Reuniune de familie extinsă pentru Cristi Borcea! Și-a adunat toți copiii la mare: cum arată fiica și fiul Alinei VidicanReuniune de familie extinsă pentru Cristi Borcea! Și-a adunat toți copiii la mare: cum arată fiica și fiul Alinei Vidican

Valentina Pelinel publică constant fotografii pe rețelele sociale cu ea și partenerul ei de viață și se vede că este foarte fericită alături de Cristi Borcea și şi copiii lor, gemenele Indira Maria şi Rania Maria, în vârstă de 2 ani şi 5 luni, şi băiatul lor, Milan Cristian, care are 5 ani.

Citește și: Liviu și Maria sunt câștigătorii emisiunii Mireasa! Ce fac cu premiul de 40.000 de Euro:„Ne luăm un…'

Citește și: Cum arată gemenii cuplului Alina – Ilan Laufer, la cinci luni:„E foarte greu cu doi copii mici'

Citește și: De ce Smiley și Gina Pistol nu arată chipul lui Josephine:„Consider că nu…'

Citește și: Anca Serea a mai pierdut o parte din terenurile moștenite de la fostul soț.Ce probleme a avut

Cristi Borcea a plecat cu copiii la mare

Recent, Valentina Pelinel a publicat o fotografie cu Cristi Borcea și fiicele lui. În dreptul fotografiei aleasa inimii lui Cristi Borcea a scris: „Cu fetele lui'. Mai exact, el apare alături de Melissa, în vârstp de 18 ani, din căsătoria cu Mihaela Borcea, gemenele, de 2 ani şi 5 luni, Indira Maria şi Rania Maria, Gloria, fetiţa din căsătoria cu Alina Vidican, care a împlinit 6 ani, şi Carolyn, care are acum 14 ani, rezultată din relaţia lui Cristi Borcea cu avocata Simona Voiculescu.

Valentina Pelinel a declarat că își petrecut destul d emult timp la Olimp, la hotelul lor pentru că este liniște. „Ne petrecem o mare parte din vară la Olimp, la hotelul nostru. Ne place, că e liniştit. Mergem la plajă, ne jucăm, fetele mai mari se joacă şi cu cei mici, aşa e drăguţ! Noi ne pozăm când cu fetele, când cu băieţii, când cu toţi, avem o familie mare şi frumoasă. Se înţeleg bine toţi copiii, iar tati e fericit că are toţi copiii alături de el şi este foarte mândru de ei! Toţi copiii au moştenit părul de la Cristi, inclusiv gemenele, nu doar fetele mai mari, eu am părul moale. Ele au toate un păr superb! Noi stăm acum la mare, dar suntem mai mereu pe drumuri, mai venim, mai plecăm din Bucureşti, suntem ocupaţi cu business-urile',  a mărturisit Valentina Pelinel pentru Click!, Valentina Pelinel. 

Valentina, împlinită alături de Cristi Borcea și copiii lor

Indira și Rania au venit pe lume în anul 2019, moment în care Cristi Borcea se afla în penitenciar. Anul trecut, la prima lor aniversare, tatăl lor a reușit să fie lângă ele, după ce a fost eliberat.

Valentina Pelinel radiază de fericire de când este mama a trei copii superbi. Vedeta spune că este extrem de fericită și se simte binecuvântată pentru apariția celor mici în viața ei.

„Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viață mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță’.

Da, copiii tuturor sunt minunați, dar până nu îi strângi în brațe pe ai tăi, nu le simți inimile bătând lângă a ta, nu le vezi nevoia de iubire și acceptare și dragostea necondiționată pe care ți-o returnează, nu poți înțelege și trăi cu adevărat sentimentul. Le doresc tuturor femeilor să se bucure de acest moment din viața lor, este unic și merită orice efort‘, a spus Valentina Pelinel.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter