Liviu și Maria sunt câștigătorii emisiunii Mireasa! Ce fac cu premiul de 40.000 de Euro: „Ne luăm un...”

Publicat pe

Liviu și Maria sunt câștigătorii emisiunii Mireasa, de la Antena 1. Pe lângă premiul de 40.000 de Euro, pe care deja și-au propus să îl investească, tinerii susțin că au mai câștigat încă ceva: dragostea adevărată și un partener de nădejde. Cum au reacționat cei doi, la auzul veștilor?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dacă în urmă cu doar câteva luni, la începutul emisiunii de la Antena 1, cei doi tineri abia se cunoșteau, iată că Liviu și Maria au ieșit pe locul I, fiind câștigătorii emisiunii Mireasa. După ce și-au unit destinele în fața telespectatorilor și au depășit cu brio orice obstacol care s-a ivit în relația lor, telespectatorii au decis ca Liviu și Maria să plece acasă cu marele premiu în valoare de 40.000 de Euro, pentru că ei au fost desemnați câștigătorii Mireasa.

Citește și: Ce se întâmplă în spatele camerelor, la Mireasa. Simona Gherghe: „Zilnic, vin la platou curieri cu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Romina și Ionuț de la Mireasa s-au despărțit la scurtă vreme după logodnă. „Nu-mi convine să…'

Citește și: Simona de la Mireasă Pentru Fiul Meu a născut o fetiță! Ce nume va purta micuța

Citește și: Cerere în căsătorie la Mireasa! Izabela și Blaze s-au logodit

Inițial, părinții Mariei nu au fost de acord cu relația dintre fiica lor și Liviu, însă îndrăgostiții spus cel mai hotărât „DA' de până acum, atunci când s-au căsătorit,  iar totul a fost filmat. Deși nu aveau șanse mari să rămână împreună, apele s-au calmat, iar Liviu și Maria sunt câștigătorii sezonului 3 Mireasa. Aceștia nu pleacă acasă doar cu marele premiu, ci și cu iubirea la purtător și un partener adevărat la braț.

Liviu și Maria sunt câștigătorii sezonului al treilea de la Mireasa. Primele declarații

'Nu ne vine să credem, suntem fericiți', a declarat Liviu, vizibil emoționat, după ce a aflat că el și Maria sunt câștigătorii emisiunii Mireasa.

Cu toate că ar trebui să aibă o relație la distanță, lucru destul de greu după cum bine știm, Liviu și Maria, câștigătorii sezonului al treilea de la Mireasa, au decis să investească premiul în… relație! Au decis să facă un compromis, pentru a nu trăi o viață între Giurgiu și Maramureș, iar cei 40.000 de Euro câștigați îi vor ajuta să își cumpere un apartament la București, acolo unde plănuiesc să locuiască împreună.

'Cred că ideea de câștigători, pe lângă bani, că am învins totul, contează mult. Cu banii, o să-i punem acolo, să ne luăm un apartament în București, să nu mai fie discuția Giurgiu-Maramureș', a dezvăluit Maria.

Emoții mari în finala Mireasa. Simona Gherghe a dezvăluit clasamentul cuplurilor

Înainte ca Liviu și Maria să fie declarați câștigătorii emisiunii Mireasa, Simona Gherghe a dezvăluit top-ul cuplurilor favorite. Cei cu care învingătorii s-au luptat constant, atunci când vine vorba de voturi, au terminat competiția pe locul al doilea. Dacă Liviu și Maria au adunat 48.5% din voturile telespectatorilor, Andreea și Marian au obținut un scor bunicel, de 31.64%.

Pe locul 3 se află un cuplu care a fost, poate, mai încercat decât celelalte. La Izabela și Blaze au mers 16.39% dintre voturile telespectatorilor, iar cei doi nu au făcut nuntă, asemenea colegilor de competiție, din cauza faptului că tânărului îi lipseau câteva acte. Totuși, în finala Mireasa, Izabela și Blaze și-au depus jurămintele, așa că, rămâne de văzut când fac pasul cel mare!

Faptul că au intrat într-o relație mai târziu decât Liviu și Maria, câștigătorii Mireasa, le-au adus Anei și lui Bogdan doar 2.93% dintre voturile publicului. Cei doi s-au clasat pe locul al patrulea, însă au câștigat la capitolul dragoste, pentru că și ei s-au căsătorit în finala sezonului 3 Mireasa.

Sursa FOTO: Captură FOTO Antena 1.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter