Show incendiar la Puterea Dragostei! Ce i-a făcut Cristian Marinescu Mădălinei, chiar în fața iubitului ei

Publicat pe

Scene interzise în casa Puterea Dragostei, după ce Cristian Marinescu a oferit un adevărat spectacol concurenților. Ce i-a putut face Mădălinei, de față cu iubitul ei, George, întrece orice imaginație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fără nicio reținere, Cristian Marinescu de la Puterea Dragostei a făcut un adevărat show în emisiunea matrimonială de la Kanal D. Concurentul și-a rupt tricoul, apoi s-a apropiat senzual de Mădălina. Concurenta nu i-a răspuns gesturilor sale, ba chiar a încercat să-l îndepărteze.

Show incendiar la Puterea Dragostei! Ce i-a făcut Cristian Marinescu Mădălinei, chiar în fața iubitului eiShow incendiar la Puterea Dragostei! Ce i-a făcut Cristian Marinescu Mădălinei, chiar în fața iubitului ei

Toată scena a avut loc chiar sub ochii lui George, iubitul Mădălinei, iar de aici a izbucnit un adevărat scandal. Schimburile de replici au luat prin surprindere pe toți cei prezenți în casa Puterea Dragostei.

George: Cauți anturaj cu mine?

Marinescu: Cu ce ți s-a părut că am căutat anturaj? 

George: Cam te-ai apropiat de ea cu fundul, din câte am văzut eu.

Marinescu: Da, voiam să mă pălmuiască. Lasă-ți barba să crească și du-te în munți, fratele meu.

George: Marinescu, tu știi ce înseamnă să fii pudic?

Citește și: Delia de la Puterea Dragostei, despre scena fierbinte cu Marinescu, din camera roșie:'Îmi pare rău că nu…'

Citește și: Cristian Marinescu de la „Puterea dragostei”, din nou în centrul unui scandal uriaș!Cu cine s-a certat de data asta

Citește și: Viviana Sposub și Andreea Bălan, întâlnire față în față. Imaginile au devenit publice: cum a reacționat iubita lui George Burcea

Citește și: Laura Andreșan și Grasu XXL s-au despărțit după 12 ani. Primele lor declarații: „Vom crește fetița împreună'

Cristian Marinescu a stârnit controverse la Puterea Dragostei

Concurentul a fost de multe ori în centrul atenției în casa Puterea Dragostei. Marinescu a fost în conflict cu multe persoane, iar singura relație pe care a avut-o a fost cu Andreea, de care s-a despărțit. Bărbatul a atras atenția fetelor din emisiune, însă nu a format cu niciuna un cuplu. Deși a dat de înțeles că ar vrea ceva mai mult cu Aya, declarațiile lui au stârnit mari controverse în emisiune.

„Nu sunt într-o relaţie cu Aya. Femeia e frumoasă, dar…(…) Aya nu prea e comunicativă, cam deloc! Nu cred că o să fac cuplu cu Aya. Cred că lucrurile vor rămâne în stadiul ăsta”, a spus Cristi Marinescu despre Aya.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter