Ștefan Bănică, Oana Sîrbu și Tudor Petruț s-au revăzut la 35 de ani după „Liceenii”: „S-a strigat catalogul”

Publicat pe

„Liceenii' a fost și este unul dintre cele mai iubite și cunoscute filme românești. Actorii au rămas prieteni de-a lungul anilor și se revăd de fiecare dată când au ocazia. Ștefan Bănică a publicat recent o fotografie de milioane alături de Oana Sîrbu și Tudor Petruț, iar internauții au fost încântați să îi revadă pe toți trei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

La 35 de ani distanță, actorii din „Liceenii' au rămas prieteni și se întâlnesc în fiecare an, atunci când Tudor Petruț, stabilit în SUA, revine în România. În filmul „Liceenii', Ștefan Bănică și Tudor Petruț, care l-a interpretat pe Șeban, erau rivali în lupta pentru inima Danei, personaj interpretat de Oana Sîrbu.

Zilele trecute, cei trei s-au reîntâlnit, iar Ștefan Bănică a publicat o fotografie de milioane. „S-a strigat și anul ăsta catalogul. Cu Oana Sîrbu & Tudor Petruț', a scris acesta în dreptul fotografiei care i-a încântat pe fanii filmelor „Liceenii'. În ciuda anilor care au trecut, Ștefan Bănică, Oana Sîrbu și Tudor Petruț au rămas buni prieteni, iar pe chipurile lor se poate citi încântarea revederii.

Citește și: Fiica Andreei Marin se apucă de cântat.Violeta înregistrează o melodie cu Ștefan Bănică

Citește și: Imagini rare cu Ștefan Bănică și fiul lui cel mic:„Alexandru e o binecuvântare'

Citește și: Ce surpriză i-a pregătit George Burcea Vivianei Sposub, de ziua ei:„A fost foarte frumos'

Citește și: Kani de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Fotografie rară cu protagoniștii din „Liceenii'

Ștefan Bănică a mai publicat o fotografie de la reuniunea cu Tudor Petruț. În respectiva fotografie apar Ștefan Bănică, Tudor Petruț, Virgil Ianțu și Adrian Vâlcu, care l-a interpretat pe elevul Radu în „Liceenii'.

Tudor Petruț și-a construit o carieră frumoasă în Statele Unite ale Americii. Acesta se află în România în aceste zile și mai stă doar o scurtă perioadă de timp pentru a-și rezolva o serie de probleme, dar și pentru a-și vizita rudele, prietenii și foștii colegi de breaslă.

Întâlnirea noastră a fost ca de obicei, nostalgică. Am depănat amintiri… A fost frumos și mă bucur că i-am revăzut. Mi-a făcut mare plăcere. Am venit în vacanță în România, dar și cu treburi. Mai stau doar patru zile, apoi voi pleca în America', a mărturisit Tudor Petruț, pentru click.ro.

Tudor Petruț a devenit profesor de matematică

Tudor Petruț a încercat câteva casting-uri, câteva ore pe platourile de filmare, dar nu a fost suficient de răbdător așa că a abandonat. Însă și-a luat repede licența în pedagogie și a devenit profesor de matematică, ceea ce face și acum. Dar nici regia nu a rămas abandonată.

Am dat examene de licență pedagogică, aflând că se caută profesori de matematică. Fiind absolvent de liceu de mate-fizică – până și în film eram favoritul profei de mate Isoscel – și exmatriculat la cerere de la Facultatea de Construcții, deci știind ceva științe exacte, mi-a fost extrem de ușor să iau examenele. Și să mă obișnuiesc cu programa analitică californiană, mult sub nivelul educației secundare românești de pe vremea mea. Nu a trecut mult timp și am găsit un post de profesor și am rămas în învățământ de atunci’, a mărturisit Tudor.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter