Survivor 10 iunie. Scandal între Albert și Ștefan: „E un milog”

Publicat pe

După plecarea Adelinei Damian din competiție, Maria Chițu se apropie mai mult de Elena Marin. Pe de altă parte, În ediția emisiunii Survivor de joi, 10 iunie, Andrei Dascălu se bucură că Adelina a fost eliminată. În plus, Ștefan Ciuculescu spune că Albert Oprea a rămas uimit că nu a mai ieșit el favoritul publicului, iar între cei doi are loc un scandal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Lupta devine din ce în ce mai strânsă la Survivor România. Toți concurenții își doresc să ajungă în finală, așa că sunt gata să urzească mai multe strategii, dar acest lucru dă naștere și la noi tensiuni. Adelina Damian a fost eliminată din competiție, însă plecarea ei nu este considerată un minus de unii concurenți.

Survivor 10 iunie. Scandal între Albert și Ștefan: „E un milog'Survivor 10 iunie. Scandal între Albert și Ștefan: „E un milog'

În ediția de joi, 10 iunie, a emisiunii difuzate de Kanal D, Andrei Dascălu se bucură de faptul că Adelina Damian a părăsit Survivor România. Pe de altă parte, Maria Chițu se apropiase tot mai mult de aceasta, așa că plecarea ei a dezamăgit-o. Totuși, cum toți băiebii din echipa albastră s-au întors împotriva ei, Maria s-a apropiat de Elena Marin.

Andrei Dascălu: Bine că s-a întâmplat așa, așa au rămas cei mai buni momentan în echipă.

Maria Chițu: Mi s-a făcut super dor de ea, mă gândesc la ea încontinuu.

Citește și: Albert Oprea, criticat după ce s-a întors împotriva Mariei Chițu, la Survivor:”Denotă foarte multe despre caracterul…”

Citește și: Scrisoarea care i-a făcut să plângă pe Daniela Iliescu și Culiță Sterp de la Survivor:”După naștere, schimbarea va fi abruptă”

Citește și: Cum arată Cristina Cioran însărcinată în 6 luni:„Vânătăile fac parte din program'

Citește și: Cum arată Lora, nemachiată. Sprâncenele ei sunt total diferite:„Nu mă pensez, le rad'

Survivor, 10 iunie: Albert Oprea, surprins că Andrei a ieșit favorit

În continuare, un alt detaliu care nu a fost ignorat de către concurenți a fost reacția lui Albert Oprea în momentul în care Andrei Dascălu a fost desemnat favoritul publicului. Albert a fost uimit poate și din cauză că el a tot ieșit favoritul publicului și se aștepta ca de data asta să se petreacă la fel. În ediția de joi, 10 iunie, a emsiunii Survivor, Ștefan Ciuculescu va spune că Războinicul s-a albit la față în momentul în care Dan Pavel a spus că Andrei a avut cele mai multe voturi din partea publicului.

Ștefan Ciuculescu: Surpriza mare a venit din partea favoritului. Albert s-a albit la față.

Sebastian Chitoșca: Nominalizarea l-a bagat in pamant. 

Albert Oprea: A iesit favoritul publicului probabil pentru ca lumea a apreciat la el faptul ca si-a spus mai mult punctul de vedere.

Survivor, 10 iunie: Elena Marin se aliază cu Maria Chițu

Pe de altă parte, tot în ediția din 10 iunie a emisiunii Survivor România, Zanni spune că a observat o apropiere între Maria Chițu și Elena Marin. Acesta a spus că Elena nu a stat cu ei la discuții pentru că „s-a dus să cârcotească' cu Maria Chițu. Acesta va spune că se așteaptă ca o nouă dramă să izbucnească.

Într-adevăr, Elena Marin și Maria Chițu s-au retras pentru a vorbi în liniște, iar Războinica i-a spus Faimoasei că îi simte lipsa Adelinei. În plus, aceasta nu știe dacă băieții o vor susține.

Zanni: Cu Elena n-am stat la discutii ca s-a dus sa carcoteasca cu Maria prin boscheti. Dar ma astept oricand la o noua drama, o noua poveste, la care noi trebuie sa zicem: Da, ce s-a intâmplat?

Maria Chițu: Nu stiu daca ma vor sustine baietii neaparat…

Conflict între Ștefan Ciuculescu și Albert Oprea la Survivor

Un nou joc de recompensă are loc în ediția din 10 iunie a emisiunii Survivor. Faimoșii și Războinicii se luptă pentru a pune mâna pe premiu. În timpul jocului, între Albert Oprea și Ștefan Ciuculescu izbucnește un scandal. Albert îl strigă pe Faimos pentru a-i reproșa anumite lucruri, dar Ștefan preferă să îl ignore.

Albert Oprea: Ștefane…

Ștefan Ciuculescu: Hai, bă, gata, lasa-ma… E un milog aici, care mă enervează….face ca papagalul pe aici.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter