Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show

Publicat pe

Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show, iar anunțul a fost făcut chiar în emisiunea de seara trecută.

După aproape doi ani, Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show și se desparte de colegii săi din emisiune, potrivit Cancan.

Vika Jigulina a venit la Antena 1 în urmă cu doi ani, atuni când l-a înlocuit pe DJ-ul Silviu Andrei.

Vedeta s-a mutat în România în urmă cu 20 de ani, ea fiind de loc din Republica Moldova. Vika Jigulina era DJ-ul emisiunii Xtra Night Show, iar ea era cea care întreținea atmosfera în platou.

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii, a fost cel care a anunțat că echipa lor nu mai este completă. Moderatorul a ținut să-i mulțumească colegei sale, Vika Jigulina, pentru colaborarea frumoasă pe care au avut-o la Antena 1.

'Telemunca nu este chiar așa de veselă și OK cum sună pe hârtie. Vine cu sacrificii din toate părțile și de toate felurile. Unul dintre aceste sacrificii a fost că și noi a trebuit să cam înjumătățim echipa de prezentare. Începând din această seară, gazdele voastre suntem doar eu și Cătălin Bordea. Îi mulțumesc Vikăi. A fost o onoare această colaborare cu ea. Un artist de talie internațională a acceptat să vină seară de seară, în creierii nopții, să vină să muncească alături de noi.', spus Dan Capatos în emisiunea de seara trecută.

Citește și: Drama lui Cătălin Bordea. Ce ascunde colegul lui Dan Capatos în spatele umorului molipsitor: a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter