Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show

Publicat pe

Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show, iar anunțul a fost făcut chiar în emisiunea de seara trecută.

După aproape doi ani, Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show și se desparte de colegii săi din emisiune, potrivit Cancan.

Vika Jigulina a venit la Antena 1 în urmă cu doi ani, atuni când l-a înlocuit pe DJ-ul Silviu Andrei.

Vedeta s-a mutat în România în urmă cu 20 de ani, ea fiind de loc din Republica Moldova. Vika Jigulina era DJ-ul emisiunii Xtra Night Show, iar ea era cea care întreținea atmosfera în platou.

Dan Capatos, prezentatorul emisiunii, a fost cel care a anunțat că echipa lor nu mai este completă. Moderatorul a ținut să-i mulțumească colegei sale, Vika Jigulina, pentru colaborarea frumoasă pe care au avut-o la Antena 1.

'Telemunca nu este chiar așa de veselă și OK cum sună pe hârtie. Vine cu sacrificii din toate părțile și de toate felurile. Unul dintre aceste sacrificii a fost că și noi a trebuit să cam înjumătățim echipa de prezentare. Începând din această seară, gazdele voastre suntem doar eu și Cătălin Bordea. Îi mulțumesc Vikăi. A fost o onoare această colaborare cu ea. Un artist de talie internațională a acceptat să vină seară de seară, în creierii nopții, să vină să muncească alături de noi.', spus Dan Capatos în emisiunea de seara trecută.

Citește și: Drama lui Cătălin Bordea. Ce ascunde colegul lui Dan Capatos în spatele umorului molipsitor: a fost abandonat de tată la 2 ani, în autobuz

FOTO: Facebook

Vika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night ShowVika Jigulina și-a dat demisia de la Xtra Night Show
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter