Vlăduța Lupău a fost testată pozitiv cu COVID-19: ”Am avut simptome specifice unei răceli”

Publicat pe .

Vlăduța Lupău a fost testată pozitiv cu COVID-19! Tânăra interpretă de muzică populară a anunțat că a contractat noul coronavirus și a mărturisit ce simptome a avut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Coronavirus mai face încă o victimă printre vedetele din România. Vlăduța Lupău a fost testată pozitiv cu COVID-19, iar vestea îngrijorătoare a fost dată chiar de ea. Din fericire, artista are o formă ușoară a virusului și nu a fost nevoită să fie internată în spital.

„Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. 🦠✅ Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa', a declart interpreta de muzică populară.

Citește și: Victoraș Micula, cercetat penal după ce s-a deghizat în polițist și a furat date secrete despre Codin Maticiuc și Vlăduța Lupău. Momentan, milionarul este la dezintoxicare în Elveția!

Vlăduța-Lupău-covid-coronavirus-2Vlăduța-Lupău-covid-coronavirus-2

Vlăduța Lupău are COVID-19

Vedeta nu știe de unde a luat virusul, mai ales că în ultima perioadă nu s-a mai expus atât de mult. Vlăduța Lupău va sta în izolare la domiciliu timp de două săptămâni, așa cum sunt regulile pentru cei diagnosticați cu o formă ușoară de COVID-19.

'Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare.
Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este De unde am contractat virusul?' … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.
Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine! 😟🙏🏼', a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea.

Tânăra artistă a mărturisit că a avut simptome de răceală și s-a testat imediat pentru a afla dacă a contractat noul coronavirus. Testul a ieșit pozitiv, iar Vlăduța urmează indicațiile primite de la spital.

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj. Fotografia asta i-a șocat pe fani, care și-au dat seama de un amănunt uluitor

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton