Zanni, despre Andreea Antonescu, la Survivor. „Îngâmfată, încrezută. Nu dau doi bani pe ea”

Publicat pe

Războiul dintre Zanni și Elena Marin de la Survivor România nu pare să înceteze prea curând. De data aceasta, Faimosul a acuzat-o pe Elena că a protejat-o pe Andreea Antonescu în perioada în care aceasta s-a aflat în competiție. Apoi, Zanni a început să facă dezvăluiri despre artistă, spunând că aceasta se credea mult superioară lor și că era de o aroganță ieșită din comun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Zanni continuă să o acuze pe Elena Marin de eliminarea Anei Porgras de la Survivor România, emiune difuzată de Kanal D. De asemenea, este cunoscut faptul că Elena a avut o relație bună cu Andreea Antonescu, iar Zanni o acuză pe Faimoasă că a încercat să o protejeze pe cântăreață, chiar dacă ea era mai slabă din punct de vedere sportiv.

Zanni, despre Andreea Antonescu, la Survivor. „Îngâmfată, încrezută. Nu dau doi bani pe ea'Zanni, despre Andreea Antonescu, la Survivor. „Îngâmfată, încrezută. Nu dau doi bani pe ea'

Zanni a rupt tăcerea și a spus că Andreea Antonescu era foarte arogantă cu colegii ei de la Survivor.

Știu  ce  încearcă  Elena să facă, știu care sunt următoarele mutări. Știu ce rol joacă, am vorbit despre Antoneasca nu urât, am vorbit ce am simțit. Am vorbit despre atitudinea ei când paria cu noi  că nu iese', a spus Zanni despre Andreea Antonescu.

Citește și: Andreea Antonescu, dezvăluiri deocheate de la Survivor:”Un Faimos mi-a cerut să fac topless”

Citește și: Cei trei concurenți pe care Cătălin Moroșanu îi vede în finala Survivor:„Au potențial foarte mare'

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Zanni:„Băiețașul ăsta nu ratează nicio ocazie de a o ataca'

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Roxana Nemeș și iubitul ei cât timp ea a fost plecată la Survivor:„Nu mai avem nevoie de despărțiri pentru…'

Zanni, rupe tăcerea despre Andreea Antonescu la Survivor

Zanni a continut să spună despre Andreea Antonescu că se credea superioară la Survivor România datorită carierei ei. De asemenea, Faimosul a mai spus că ei o protejau pe Andreea, dar, de fapt, de-abia așteptau să fie eliminată din competiție.

„Antoneasca era îngâmfată, încrezută cu noi, când noi ne rupeam picioarele și o protejam, deși abia așteptam să iasă.

„Băi, știi cine sunt eu acasă?', ne spunea. Știe toată echipa cât de nesimțită era Antoneasca.

Cine  e Antoneasca să vină cu oamenii din generația nouă și să ne spună nouă știi cine sunt eu. Și i-am spus  că „nu dau doi bani pe cine ești tu și nu mă interesează de ține, pa, acasă. Nu contează aici cine ești tu'.  Asta e părera mea despre Antoneasca, una foarte urâtă', a spus Zanni la Survivor România, potrivit wowbiz.ro. 

Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor

După ce a aflat că va fi eliminată din competiția Survivor România, Andreea Antonescu a spus că se aștepta la acest lucru și că nu regretă că a ales să meargă în Republica Dominicană.

„Bineînțeles că mă așteptam, nu e o surpriză. Voturile s-au dat pe considerente sportive, nu mă sperie, nu mă îngrijorează.

Sunt eu așa micuță, dar sunt greu de speriat. Sunt trecută prin multe lucruri grele, reale în viață și nu am venit la Survivor considerând că e o vacanță, ci o competiție foarte grea, lucru care m-a determinat să accept această provocare.

Îmi plac lucrurile care mă scot din cotidianul meu și tot ce se întâmplă aici, consiliu, traseele și jungla reprezintă niște situații foarte grele. Sunt în picioare, cu zâmbetul pe bune, pentru că îmi plac provocările și tot ce se întâmplă în acest reality show’, declara vedeta, după ce a fost nominalizată de Faimoși.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter