Ascendent în Vărsător - trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Vărsător

Publicat pe

Dacă ai ascendent în Vărsător, vei descoperi că obții un sentiment mai clar al individualității făcând un pas înapoi pentru a privi viața dintr-o perspectivă obiectivă. Un punct de vedere detașat permite o evaluare logică a circumstanțelor din jurul tău, oferindu-ți posibilitatea de a găsi, uneori, o rezolvare rapidă a problemelor cheie.

Acesta este semnul colectivului asupra individului, al grupului asupra singularului. Este posibil să ai o viziune deosebit de largă asupra societății, care îți permite să ai relații cu o mare varietate de oameni. 

Ascendent în Vărsător – trăsături de caracter

Conștientizarea dinamicii sociale și de grup este primordială pentru exprimarea generală, dar și a ta, ca ascendent în Vărsător. Depunerea eforturilor de grup mai întâi poate suprascrie preocupările pur personale.

Ascendent în Berbec – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Berbec

Este probabil să existe o tendință pronunțată de a acționa în moduri care din care să beneficieze colectivul, mai degrabă decât să ofere câștig personal. 

Un ascendent în Vărsător este semnul umanitar, care primește ceea ce are nevoie în moduri responsabile social și considerabile.

Ai putea fi potrivit pentru a lucra cu grupuri mari de oameni, în special organizații sau grupuri care au un accent umanitar. 

Poți fi, de asemenea, atras de domenii precum știința, politica, comunicațiile sau resursele umane și ai o conștiință socială puternică. 

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Deschis de obicei către inovația științifică, poți fi cercetător sau poți lucra cu progrese în tehnologie. 

Un ascendent în Vărsător este posibil să aibă talente semnificative pentru oamenii din jurul său. 

Când ai ascendent în Vărsător, intelectul tău poate fi extrem de pronunțat și poți fi, de asemenea, dotat cu o intuiție puternică – capabil să vezi dincolo de pericolul unei situații într-un moment, apoi să iei decizii precise pe baza dimensiunilor informației. Cu sclipiri bruște de inteligență și perspicacitate, vezi pasul următor și ar trebui să înveți să ai încredere în tine însuți pentru a continua. 

Semnul și poziția casei Soarelui în diagrama ta îți vor oferi multe indicii despre cum și unde se petrec lucrurile în viața ta.

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Acest ascendent în Vărsător este atât idealist cât și practic și preocupat de beneficiile grupului. S-ar putea să fii oarecum rebel.

Ce înseamnă să ai ascendentul în Vărsător

Cei cu ascendent în Vărsător sunt meniți să „aducă pe pământ' viziunea lor despre lumile viitoare. În consecință, este posibil să suferi din cauza aparentelor voastre excentricități. Este posibil să fi jucat rolul de străin sau al unei persoane diferite de la o vârstă fragedă. Libertatea este importantă, deoarece îți permite să fii rebel.

Uneori, acest nivel de orientare viitoare nu se manifestă. În schimb, poți afișa un comportament serios și calculat în legătură cu poziția socială, statutul și procesul corespunzător. 

Citește și: Femeia Scorpion – cum să îi faci pe plac. Trăsături ale zodiei și caracteristici. Cu cine e compatibilă

Izolarea și autonomia devin strategii folosite pentru a te apăra împotriva legăturii strânse cu ceilalți. O rezistență la schimbare, împreună cu un răspuns social calculat cu înțelepciune, poate duce la tulburări nervoase, precum și la probleme cardiace.

Dezvoltarea personală are loc prin amintirea de a onora lucrurile speciale care te fac unic pe tine, permițând pasiunea și bucuria să intre în viața ta. 

Extremele emoționale nu sunt de obicei confortabile pentru un ascendent în Vărsător și poate că va trebui să înveți să îți prețuiești emoțiile ca experiențe esențiale, mai degrabă decât un inconvenient.

Citește și: Femeia Rac – trăsături, temperament și caracteristici specifice. Cu cine e compatibilă

Vei afla că cea mai mare fericire apare atunci când găsești dragostea care stă sub cele mai multe izbucniri de emoție, descoperind că vulnerabilitatea nu este de fapt un semn de slăbiciune.

 Uneori s-ar putea să-i priviți pe ceilalți cu un aer de superioritate, atunci când încearcă să fie recunoscuți și văzuți ca fiind importanți, deoarece ai o antipatie înnăscută față de comportamentele egocentrice și o tendință de a privi nevoia emoțională ca o slăbiciune curioasă găsită la ființele mai mici.

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter