Horoscop 14 mai 2022. Fecioarele primesc o moștenire sau o cerere în căsătorie

Publicat pe

Horoscop 14 mai 2022. Astăzi, se anunță o zi liniștită pentru majoritatea semnelor zodiacale. Unii nativi pot avea o după-amiază excelentă, în timp ce alți nativi vor călători sau se vor căsători. Un lucru la care majoritatea zodiilor trebuie să fie atente este aspectul banilor. Iată ce spun astrele! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 14 mai 2022. Berbec 

O problemă de familie trebuie rezolvată rapid. Berbecii care și-au făcut deja planuri de călătorie pot să țină cont de orele de dimineață pentru a pleca, fiind mai favorabile. Este momentul perfect pentru acești nativi să-și caute și să-și găsească o nouă locuință. O investiție făcută anterior va da roade astăzi. 

Horoscop 14 mai 2022. Taur 

Planurile de călătorie îi fac pe Tauri să fie mult mai entuziaști. Cei care studiază sau au examene importante trebuie să fie atenți să depună puțin mai mult efort decât de obicei. Există posibilitatea de a avea câștiguri financiare. Taurii singuri își pot găsi pe cineva care să-i completeze! 

Horoscop 14 mai 2022. Gemeni 

La locul de muncă, cei din jur vor avea nevoie de abilitățile și competențele nativilor Gemeni. Un membru de familie îi poate supăra pe Gemeni, însă cu înțelegere și răbdare, totul se va rezolva. În plan amoros, acești nativi fac pași importanți în relația lor, indiferent dacă este o cerere în căsătorie sau o simplă invitație la date. 

Horoscop 14 mai 2022. Rac 

Racii pot cunoaște persoane noi, în timp ce unii nativi pot pleca, în interes de serviciu, în străinătate. Nu este indicat să semneze un contract de afaceri acum. Eforturile depuse îi ajută pe unii Raci să-și împlinească visurile. Problemele financiare vor lua sfârșit, însă nu trebuie să se culce pe o ureche, așa cum este și o vorbă din bătrâni. 

Horoscop 14 mai 2022. Leu 

Leii vor avea parte de o zi liniștită alături de familie. Unii nativi au de gând să-și construiască o casă ori să vadă o nouă locuință. Curiozitatea îi va ajuta să afle răspunsuri la întrebările pe care și le-au pus de mult timp. Nu trebuie să lase orgoliul să intervină în relația de cuplu! 

Citește și: Cum sunt afectate zodiile de Mercur retrograd

Citește și: 4 zodii care nu pot fi înșelate.Nimic nu le scapă

Citește și: Zodiile care sunt iubite de toată lumea

Citește și: Top 5 zodii care se întorc după despărțire și 3 zodii care nu iartă niciodată

Horoscop 14 mai 2022. Fecioară 

Pentru unii nativi, cererea în căsătorie este iminentă. Fecioarele pot primi o moștenire de unde se așteptau mai puțin. O veste bună din partea unui prieten le va însenina ziua și starea de spirit. Unii nativi pot avea performanțe la locul de muncă, ceea ce le va aduce laude sau chiar recompense din partea superiorilor. 

Horoscop 14 mai 2022. Balanță 

Balanțele știu cel mai bine cum să organizeze, ca la carte, un eveniment sau o ieșire cu prietenii. Nu este o zi potrivită pentru afaceri sau pentru semnarea unui contract. La capitolul sănătății, Balanțele se simt în formă și au o energie debordantă, care îi va molipsi și pe ceilalți. Unii dintre nativi pot fi ușor iritați cu privire la relația de familie. 

Horoscop 14 mai 2022. Scorpion 

Este indicat ca Scorpionii să petreacă mai mult timp cu familia. Unele discuții pot degenera, însă cu calm și răbdare, Scorpionii pot trece peste obstacole. Nu trebuie să exagereze cu cheltuielile, chiar dacă își doresc destul de multe lucruri materiale. Colegii de la locul de muncă le va cere ajutorul în anumite sarcini, pentru că sunt cei mai responsabili. 

Horoscop 14 mai 2022. Săgetător 

Săgetătorii care călătoresc vor avea parte de multă distracție și amintiri de neuitat. Decizia privind o proprietate privată va fi în favoarea lor. Există șanse mari ca Săgetătorii, care dau un examen important, să primească cele mai bune rezultate. Un proiect recent demarat poate avea câteva obstacole, însă nu trebuie să se panicheze, pentru că vor găsi soluții. 

Horoscop 14 mai 2022. Capricorn 

Un membru de familie poate să nu fie în cea mai bună formă, de aceea are nevoie de ajutorul acestor nativi. În schimb, Capricornii care locuiesc departe de părinți, pot avea parte de sprijin din partea lor. Nici ei nu trebuie să exagereze cu cheltuielile și trebuie să fie mai cumpătați. Este momentul optim pentru a lăsa supărarea deoparte și a da o a doua șansă persoanei iubite. 

Horoscop 14 mai 2022. Vărsător 

Vărsătorii primesc o veste bună din partea cuiva apropiat. Unii dintre Vărsători sunt mai predispuși să fie mai solicitați la locul de muncă. Spectrul sănătății este unul favorabil pentru acești nativi, iar în plan sentimental totul merge ca pe roate!

Horoscop 14 mai 2022. Pești 

Au parte de sprijinul familiei într-o situație delicată. Nu este momentul pentru a face o călătorie. Vești bune în sectorul banilor, unde astrele le sunt favorabile. O iubire din trecut nu le dă pace Peștilor, de aceea acești nativi trebuie să se gândească de două ori înainte de a lua o decizie importantă. 

Sursă foto: arhivă

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter