Horoscop 22 ianuarie 2022. Ce zodii vor avea un weekend romantic

Publicat pe

Horoscop 22 ianuarie 2022. În weekend, unele zodii se vor bucura de romantism, dragoste și clipe frumoase alături de partener. Iar cei singuri au toate șansele să-și întâlnească sufletul pereche. Iată cum se anuntă ziua de 22 ianuarie 2022 pentru toate zodiile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 22 ianuarie 2022 Berbec

BERBECII sunt foarte puternici şi autoritari, mai ales într-o chestiune ce ţine de sănătate. Iar asta poate atrage comentarii din partea celor apropiaţi. Comentarii negative. Dispoziția romantică predomină și poate avea prioritate față de alte lucruri!

Horoscop 22 ianuarie 2022 Taur

Pe TAURI îi preocupă relaţiile cu cei dragi, dar analiza acestora este inclusă. În special pentru că vreţi să vă asiguraţi că intensitatea, iubirea, devotamentul sunt în aceeaşi măsură din ambele părţi. S-ar putea să vă aflați în conflict cu soțul/soția în legătură cu o problemă și să vă schimbaţi starea de spirit.

Horoscop 22 ianuarie 2022 Gemeni

Pe GEMENI, în schimb, nu îi preocupă neregulile legate de casă, dar s-ar putea să aibă de rezolvat o problemă legată de cămin. Este posibil să încheiaţi o nouă înțelegere și să vă ofere un succes. 

Horoscop 22 ianuarie 2022 Rac

RACII domină în discuţiile cu prietenii, discuţii care pot atrage şi implicarea voastră într-un proiect de viitor. Fiți pregătiți să faceți față unor complicații în legătură cu familia. Macar în dragoste vă merge foarte bine.

Horoscop 22 ianuarie 2022 Leu

Pe nativii LEU este posibil să îi supere ceva şi atunci nu vor reuşi să se ridice sus energetic. Dacă este ceva ce ţine de sănătate, staţi mai liniştiţi, încercaţi să vă menţineţi calmul şi nu preluaţi rolul de lider, potrivit astrelor. O ieșire cu familie va fi interesantă. Pot apărea neînţelegeri cu partenerul tău.

Citește și: Cum a reușit Adda să se vindece de diabetul de tip 2: „Nu mai am pentru că…ADVERTISING

Citește și: Ce dietă a ținut Adda ca să slăbească: „E bună și pentru oamenii care nu au nicio problemă de sănătate

Citește și: Care este regula pe care Adela Popescu a impus-o în familia sa:„Două ore telefoanele noastre vor sta pe…

Horoscop 22 ianuarie 2022 Fecioară

FECIOARELE care tind să fie autocritice, ar trebui să ştie că azi este inutil să îşi găsească defecte. Mai bine vă axaţi pe partea spirituală şi găsiţi modalităţi prin care să vedeţi lucrurile din altă perspectivă.Dacă ești îndrăgostit, există toate șansele de a porni într-o călătorie romantică.

Horoscop 22 ianuarie 2022 Balanță

BALANŢELE vor transforma ceva în familie sau în casă poate renovaţi sau redecoraţi, dar nu vă expuneţi riscurilor. Aceasta este o zi bună de petrecut cu familia sau cu partenerul de viata. Se anunta un weekend romantic.

Horoscop 22 ianuarie 2022 Scorpion

Profunzimea nu va lipsi în cazul SCORPIONILOR, mai ales dacă îşi fac planuri. Este un moment ideal să vă stabiliţi obiective, dar trebuie să analizaţi foarte bine şi contextul. Romantismul este foarte puternic și se va dovedi extrem de împlinitor.

Horoscop 22 ianuarie 2022 Săgetător

SĂGETĂTORII îşi fac şi ei planuri, dar care ţin de bani. Vreţi să faceţi cheltuieli, dar în loc să discutaţi cu persoana iubită preferaţi să cooptaţi un prieten ca să nu afle de… lipsa bugetului. Viața amoroasă se dovedește extrem de împlinitoare, deoarece partenerul pare într-o dispoziție romantică.

Horoscop 22 ianuarie 2022 Capricorn

Deşi CAPRICORNII sunt foarte realişti şi cercetează fiecare detaliu, astăzi este bine să vă concentraţi şi pe partea spirituală. Şansa de a rămâne în preajma celui pe care îl iubești în secret se poate materializa și se va dovedi cea mai interesantă.

Horoscop 22 ianuarie 2022 Vărsător

Nativii VĂRSĂTOR vor fi misterioşi atât în relaţii, cât şi pe plan financiar. Până nu se concretizează planurile voastre, nu vreţi să spuneţi nimănui ce aveţi de gând. Dragostea este în aer și ați putea încerca să profitați la maximum de ea!

Horoscop 22 ianuarie 2022 Pești

Iar PEŞTII îşi doresc o schimbare în viaţa lor. Probabil, veţi începe cu viaţa personală, dar mare atenţie să nu fiţi autoritari. Partenerul tău poate părea într-o dispoziție gânditoare astăzi, așa că străduiește-te să schimbi starea de spirit.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter