Nepotul lui Romică Țociu, operat timp de trei ore și jumătate, după ce a înghițit două bile magnetice: "I-au perforat stomacul"

Publicat pe

Filip, nepotul lui Romică Țociu, un băiețel adorabil în vârstă de doar 2 ani și jumătate, a fost operat de urgență după ce a înghițit două bile magnetice. Copilul a ajuns în stare gravă la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, după ce a intrat în șoc septic, și a stat în operație trei ore și jumătate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, nepotul lui Romică Țociu a fost operat de urgență, în timp ce bunicul lui, aflat în America în turneu, trăia clipe de coșmar departe de casă. Din nefericire, puștiul, în vîrstă de doar 2 ani și jumătate, a înghițit două bile magnetice, ce făceau parte dintr-un joc neadecvat vârstei lui și a ajuns astfel în stare critică la spital.

Nepotul lui Romică Țociu, operat timp de trei ore și jumătate, după ce a înghițit două bile magnetice: "I-au perforat stomacul"Nepotul lui Romică Țociu, operat timp de trei ore și jumătate, după ce a înghițit două bile magnetice: "I-au perforat stomacul"

Nepotul lui Romică Țociu, operat de urgență, la doar 2 ani

Actorul apovestit recent, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că a trecut prin momente de coșmar după ce Filip, nepotul său a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a înghițit două bile magnetice.

„A trecut printr-o chestie….Și Cornel a stat lângă mine. Filip, nepotul meu, de doi ani și jumătate, din neatenție, nu știu cum s-a întâmplat, a înghițit două bile metalice, care erau și magnetice. Două bile magnetice, care i-au perforat stomacul. Jocul ăla e foarte periculos. Cei care îl cumpără trebuie să fie foarte atenți, pentru că bilele astea fac ravagii', a povestit Romică Țociu.”, a povestit comediantul.

Citește și: Elena Chiriac a avut o relație secretă cu unul dintre Faimoșii de la Survivor. El a dezvăluit tot!

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul

Citește și: Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley:Este strigătul interior al oricărui om

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…

Acesta, aflat în America în turneu, a fost sunat de către fiul său, care i-a dat teribila veste. Disperat, acesta i-a povestit că starea micuțului, în vârstă de doi ani și jumătate, s-a agravat, medicii nereușind să-i pună inițial diagnosticul. În urma radiografiei, au fost descoperite cele două bile magnetice, care proveneau de la un joc pentru copii.

Băiețelul a stat în operație trei ore și jumătate

Romică Țociu a povestit apoi că una dintre bile i-a migrat în colon, iar cealaltă s-a dus în intestin, blocându-i stomacul. Deși are o vârstă foarte fragedă, nepotul lui Romică Țociu a trebuit să fie operat, iar procedura de îndepărtare a bilelor a durat mai bine de trei ore!

„Lui îi era rău de la stomac. Medicii au zis, inițial, că are enterocolită. Noroc cu un medic care a zis să-i facem radiografie. Au găsit două bile în stomăcel! M-a sunat Cătălin disperat în America. L-au dus la Grigore Alexandrescu imediat.

Doctorul Chiriac l-a salvat pe Filip. Trei ore și jumătate a durat operația. O bilă s-a dus în colon, alta în intenstin, au blocat tot stomacul. Un copil de doi ani și jumătate să stea trei ore jumătate în operație!', a povestit Romică Țociu, în emisiunea „La Măruță', de la Pro TV.

Cum se simte acum micuțul

Din păcate, nepotul lui Romică Țociu a trebuit să fie operat, pentru că bilele nu au fost eliminate. Mai mult, cele două obiecte s-au separat și a fost mult mai greu să fie extrase din corpul copilului.

„Primul doctor a zis: nu vreau să vă sperii! Dacă le-a înghițit pe amândouă nu-i problemă, dacă se lipesc și se duc. Dar dacă se dezlipesc e o nenorocire! Și așa a fost. Cătălin și Nicoleta au fost tari.

Acum copilul a ieșit de la Reanimare, e în spital acum, i-au scos furtunele. Îl aștept acasă. E sufletul meu, am plâns de m-am rupt. Cătălin plângea, Nicoleta plângea. Noi eram în America și nu puteam face nimic', a mai spus actorul.

Cu această ocazie, Romică Țociu a ținut să tragă un semnal de alarmă în privința acestui joc cu bile, extrem de periculos.

„Feriți-vă de bilele magnetice, e un joc! Ajunsese apoape de șoc septic copilul! A dus pe majoritatea doctorilor în eroare, el avea infecție și nu a făcut temperatură. Dacă nu-i făceau ecografie, lucrurile erau foarte grave', a mai spus artistul.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter