Elena Chiriac a avut o relație secretă cu unul dintre Faimoșii de la Survivor. El a dezvăluit tot!

Publicat pe

Elena Chiriac de la Survivor a fost mereu discretă cu viața personală și nu a oferit subiecte de bârfă despre partea amoroasă a vieții ei. Dar iată că se află, fără ca ea să vrea, detalii despre relațiile pe care le-a avut. Astfel, unul dintre Faimoșii de la Survivor 2021 a dezvăluit că a avut o relație secretă cu Elena Chiriac.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pentru a vorbi despre ce se întâmplă în show-ul Survivor România 2022 au venit în platoul emisiunii La Măruță, în ediția de azi, doi foști concurenți ai Survivor România, și anume, Albert Oprea și Cucu. Ei au vorbit despre problemele pe care le-au avut ei în jungla din Republica Dominicană, dar și despre noii concurenți care se luptă acum în concurs.

Elena Chiriac a avut o relație secretă cu unul dintre Faimoșii de la Survivor. El a dezvăluit tot!Elena Chiriac a avut o relație secretă cu unul dintre Faimoșii de la Survivor. El a dezvăluit tot!

La un moment dat, Cucu a dat de înțeles că a avut o relație secretă cu Elena Chiriac, fără a oferi însă detalii despre ce s-a întâmplat între ei.

„Aștept să se arate cum sunt ei, de fapt, (n.red. concurenții) momentan sunt niște personaje. Războinicii au preluat gesturi ale foștilor Războinici. Cearta din show a fost mult mai rapidă. Deja s-au făcut mai multe tabere în show.

Eu țin cu Elena și cu Rengle. A fost ceva între noi, în privat, s-a terminat, dar am ramas în relații bune', a dezvăluit Cucu la Măruță.

Elena Chiriac face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022. Tânăra nu e străină de lumea televiziunii. În trecut, ea a participat și la proiectul Ferma, tot de pe Pro TV. Ba mai mult, ea a ajuns atunci chiar și până în marea finală.

Citește și: De ce nu vrea Carmen Tănase ca fiul ei să se căsătorească:„Nu este cazul

Citește și: Gina Pistol apare în noul videoclip al lui Smiley:’Este strigătul interior al oricărui om’

Citește și: Vica Blochina a primit un Rolls Royce, de la un milionar, când era dansatoare în club:„Se îndrăgostise de mine și…

Cine este Elena Chiriac de la Survivor 2022

Elena Chiriac de la Survivor 2022 are 21 de ani și este sportivă de performanță. E recunoscută în întreaga țară, după ce a ajuns campioană multinațională la Taekwondo. A început să practice sportul încă de când era mică, descoperindu-și marea pasiune de la o vârstă fragedă.

Pe lângă cariera sportivă, Elena Chiriac, Faimoasa de la Survivor România 2022, este și model. În plus, ea a studiat și actoria în cadrul unui colegiu londonez. Ea și mama ei locuiesc în Londra de mai mult timp, însă tânăra revine în țară de mai multe ori pe an.

E familiarizată de mult timp cu lumina reflectoarelor, deoarece, atunci când era mică, a fost solicitată să-și facă apariția în mai multe reclame.

Cine este Cucu, Faimosul de la Survivor 2021 cu care Elena Chiriac a avut o relație

Adrian Cuc este originar din satul Topa de Cris, judetul Bihor, și este cunoscut sub numele de Cucu. Acesta a devenit celebru în România datorită proiectului „Noaptea Târziu', care în prezent are aproape două milioane de abonați pe canalul de YouTube.

În vârstă de 29 de ani, tânărul absolvent al Facultății de Litere, secția Limbi Străine, este influencer, vlogger, cu multe apariții televizate în palmares. În urmă cu ceva timp, Cucu mărturisea că inițial nu a crezut că poate avea succes alături de colegii săi de trupă.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter