Horoscop 24 iulie 2021. Ce lecții aduce Luna Plină din Vărsător

Publicat pe

Horoscop 24 iulie 2021. Luna Plină din zodia Vărsător ne ajută să înţelegem anumite lucruri cărora nu le găseam răspuns până acum. Sinceritatea se va face simţită zilele acestea, primim lecții de care aveam nevoie în evoluția noastră, fie că ne convine sau nu. Putem alege să învățăm ceva din asta sau să o luăm pe calea cea grea, dacă nu suntem atenți la semnele din jur.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 24 iulie 2021. Berbec

Berbecii au noroc pe toate planurile. Sunt mari şanse să primiţi o sumă consistentă de bani şi în plan personal să descoperiţi cât de pasionali puteţi fi. Dacă vă place de mult timp un om, acum este momentul să treceți la etapa următoare și să-i mărturisiți sentimentele voastre.

Horoscop 24 iulie 2021. Taur

Taurii pot face schimbări majore, dar doar dacă ţin de ei. Nu este recomandat azi să controlaţi situaţii sau persoane, pentru că vor exista conflicte. Se pare că astăzi sunteți norocoși și s-ar putea să câștigați o sumă frumușică de bani.

Horoscop 24 iulie 2021. Gemeni

Pentru Gemeni, arta este subiectul principal. Indiferent de ce hobby-uri aveţi, sunt mari şanse să le duceţi la un alt nivel şi poate chiar să iniţiaţi o afaceri profitabilă. La locul de muncă, nu vă lăsați influențati de aparențe.

Horoscop 24 iulie 2021. Rac

Racii se gândesc serios la viitorul lor. În acest sens vor face şi paşi importanţi pe plan financiar. Poate începeţi să economisiţi mai mult sau luaţi în considerare un part-time job. Aveți grijă cât cheltuiți prea mult zilele astea, căci s-ar putea să faceți o gaură mai mare în buzunar.

Citește și: Cum reacționează fiecare zodie când trece printr-o despărțire

Citește și: Femeia Berbec – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Citește și: Femeia Fecioară. Cum să o cucerești și ce temperament are. Cu cine este compatibilă

Horoscop 24 iulie 2021. Leu

Dacă Leii trăiesc în trecut, vor fi afectaţi de orice schimbare din viaţa lor. Cea mai bună soluţie este să profitaţi de energia lunii pline şi să încheiaţi tot ce nu este benefic pentru voi. Norocul este de partea voastră, așa că nu ar fi rău să jucați la loto. Ieșiți mai mult în aer liber!

Horoscop 24 iulie 2021. Fecioară

Energia le lipseşte Fecioarelor, mai ales dacă s-au implicat foarte mult în activităţile de la job. Încercaţi să luaţi o pauză şi să vă înconjuraţi doar de oamenii care vă fac să zâmbiţi. Ieșiți în natură, stați la soare, bucurați-vă de aerul dimineții, respirați și acordați mai mult timp pasiunilor în aer liber!

Horoscop 24 iulie 2021. Balanță

Balanțele sunt avantajate pe plan amoros, dar au tendinţa să fie prea raţionale. Nu este o idee rea să vă lăsaţi duse de val şi să nu luaţi logica cu voi, potrivit observatornews.ro. Să vă distrați cu prietenii este o idee bună, aveți nevoie de relaxare după o perioadă grea pentru voi, în care ați muncit pe rupte.

Horoscop 24 iulie 2021. Scorpion

Ideile strălucite vor fi punctul forte al Scorpionilor. Mai ales pentru antreprenori, energia acestei zile aduce multă inspiraţie de care trebuie să profitaţi şi să includeţi ideile ieşite din comun. Dacă aveți ceva probleme de sănătate, care nu vă dau pace, ar fi bine să mergeți la medic, oricât de neimportante vi se par acum!

Horoscop 24 iulie 2021. Săgetător

Săgetătorii iniţiază un proiect de lungă durată sau o relaţie de iubire. Ori personal, ori profesional veţi consolida un parteneriat care va aduce multe beneficii. Ieșiți la plimbare, mergeți la mare și bucurați-vă de briză sau la munte, pentru aer curat și exerciții de respirație. Orice alegeți, este recomandat să stați cât mai mult în aer liber în acest weekend.

Horoscop 24 iulie 2021. Capricorn

Nativii Capricorn vor petrece mult timp căutând răspunsuri la întrebări care îi macină de mult timp. Cel mai bine ar fi să confruntaţi persoana care vă poate lămuri şi să fiţi mai curajoşi în orice decizii aţi lua azi. Încercați să arătați mai multă înțelegere membrilor familiei voastre și nu mai criticați sau judecați lumea. Toți suntem diferiți, realizați asta!

Horoscop 24 iulie 2021. Vărsător

Vărsătorii simt nevoia de schimbare. Dorinţa aceasta o puteţi satisface fie pe plan domestic, dacă vă mutaţi sau renovaţi, fie la job – poate vi-l schimbaţi sau încercaţi ceva nou. Stare de sănătate va rămâne foarte bună dacă acordația atenția cuvenită odihnei.

Horoscop 24 iulie 2021. Pești

Iar Peștii nu stau foarte bine pe plan financiar. Evitaţi cheltuielile, mai ales dacă nu este ceva urgent şi orientaţi-vă către familie şi persoana iubită. În viața de zi cu zi, este recomandat să introduceți mai multă activitate fizică.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter