Elena Gheorghe, videoclip cu peripeții: „O surpriză plină de adrenalină”

Publicat pe

Elena Gheorghe, Christian D și Dony lansează, astăzi, hitul verii! Cei trei au filmat deja și videoclipul piesei Bailar. Artiștii au avut parte de o plimbare cu elicopterul, dar și de o petrece într-un hambar. Iată primele poze din timpul filmărilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Se anunță o vară incendiară! Elena Gheorghe, Christian D și Dony lansează, astăzi, o piesă care cu siguranță va rupe toate topurile. Videoclipul pentru „Bailar' a fost filmat în mai multe locații speciale, iar protagoniștii au avut parte de experiențe și priveliști inedite.

Elena Gheorghe, videoclip cu peripeții: „O surpriză plină de adrenalină'Elena Gheorghe, videoclip cu peripeții: „O surpriză plină de adrenalină'

Elena Gheorghe, Christian D și Dony lansează hitul verii!

Piesa „Bailar' va fi lansată astăzi, iar Elena Gheorghe, Christian D și Dony au îmbinat utilul cu plăcutul la filmările videoclipului. Artiștii au avut parte de experiențe cu totul speciale: plimbări cu elicopterul, priveliști inedite și o petrecere într-un hambar.

Toate imaginile pentru videoclipul piesei „Bailar' au fost filmate în România, regizorul fiind Silviu Mandroc.

Citește și: Ce ținute a purtat Elena Gheorghe în noul videoclip:

Citește și: După 10 ani de căsnicie și doi copii, Elena Gheorghe și soțul ei au un singur motiv de dispută:

Citește și: Adda a aflat de la ce i se trage boala de piele:

Citește și: Vlăduța Lupău și Jador, în ipostaze tandre.

Piesa promite un ritm care va încinge petrecerile și care, cu siguranță, va îndemna la dans. Elena Gheorghe, Christian D și Dony au muncit intens pentru a scoate noul hit. Astfel, aceștia au filmat videoclipul piesei în doar două zile.

Christian D: „Am avut parte de o surpriză'

Dony a oferit și primele declarații despre piesa nou lansată. Artistul a explicat că filmările s-au desfășurat conform planului și au reușit să ducă totul la bun sfârșit în timp util.

Totul a decurs conform planului. Și atunci când ceea ce îți propui  se așează așa cum  îți creionezi de la bun început, înseamnă că rezultatul trebuie să fie unul pe măsura eforturilor. Pe tăblița regizorului scria că la ora 23.00 să fie ultimul cadru și nu știu cum s-au așezat astrele, dar fix atunci s-au finalizat filmările. Sperăm că am reușit să transmitem un vibe de vară așa cum merită oamenii după o perioada grea pentru toată lumea', a spus Dony.

Nici Christian D nu s-a dat în spate de la declarații. Artistul a mărturisit că s-au distrat pe cinste în timpul filmărilor și că au avut parte de o surpriză atunci când s-au urcat în elicopter.

Ne-am distrat mult la filmări, mai ales că am avut parte de o surpriză plină de adrenalină atunci când pilotul elicopterului ne-a surprins cu ceva skilluri', a declarat Christian D.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter