Zodie mai. Ce zodie ești dacă te-ai născut în mai

Publicat pe

Persoanele care se nasc în luna mai sunt fie zodia Taur, fie Gemeni. Taurul acoperă perioada cuprinsă între 20 aprilie și 20 mai, în timp ce zodia Gemenii este cuprinsă între 21 mai și 20 iunie. Taurul, care este un semn de Pământ are o perspectivă practică, cu picioarele pe pământ și realistă. Le este ușor să facă bani și să rămână dedicați unor sarcini pentru o perioadă lungă de timp sau până când acestea sunt finalizate.

Ce zodie ești dacă te-ai născut în mai

Dacă te-ai născut între 20 aprilie și 20 mai ești zodia Taur. Dacă eștinăscută între 21 mai și 20 iunie ești zodia Gemeni. Ambele zodii au caracteristici puternice și bine definite, dar ce face ca aceste zodii să iasă în evidență față de altele? 

Caracteristici zodia Taur

Taurul este un semn zodiacal neînțeles. Mulți oameni cred că Taurii sunt relaxați, chiar leneși, și extrem de încăpățânați. Sigur, ei pot părea așa uneori, dar de fapt aceste comportamente sunt determinate de o natură mai intelectuală și analitică decât li se atribuie.

Bărbatul Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibil

Taurii, născuți între 21 aprilie și 21 mai, meditează profund asupra tuturor problemelor – dragoste, viață, bani, muncă, vreme. 

Ei deconstruiesc situațiile cu atenție, le demontează pentru a înțelege cum funcționează lucrurile și ce îi face pe oameni să funcționeze. Acest lucru durează ceva timp (de aici și faptul că par leneși), iar atunci când este făcut înseamnă că concluziile lor sunt temeinice și solide ca piatra (de aici și motivul pentru care par încăpățânați, pentru că își cunosc mintea).

Taurii pot fi blânzi și pot fi feroce, nu le place să fie forțați, au opinii puternice și iubesc confortul de acasă.

Femeia Taur – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine e compatibilă

Dacă vrei să faci ceva, cere-i unui Taur. Nu există sarcină sau provocare care să îi învingă, au rezerve nesfârșite de tenacitate, răbdare și rezistență. La fel ca mareea de pe țărm, ei vor continua să revină la ea. Până când va deveni ceva de la care, serios, este timpul să treacă mai departe, adică relații, dușmănii, competiții de mâncat hotdog etc.

Acestui semn zodiacal îi place viața bună, își prioritizează confortul și plăcerea mai presus de aproape orice altceva și iubește luxul. Aspectul lor, casele lor, lumea lor materială vor arăta, se vor simți, vor mirosi și vor avea un gust minunat!

Ascendent în Taur – trăsături de caracter. Ce înseamnă să ai ascendentul în Taur

Caracteristici gemeni 

Ai fost vreodată atât de ocupat încât ți-ai dorit să te clonezi doar pentru a face totul? Aceasta este experiența Gemenilor pe scurt. Simbolizat în mod corespunzător de gemenii cerești, acest semn de aer a fost interesat de atât de multe preocupări încât a trebuit să se dubleze. 

Din cauza dualității intrinseci a Gemenilor, ei sunt adesea prezentați în mod greșit ca fiind cu două fețe. În realitate, însă, Gemenii rareori au o agendă ascunsă. 

Femeia Gemeni – trăsături ale zodiei, temperament și caracter. Cu cine e compatibilă

Jucăuș și curios din punct de vedere intelectual, această zodie jonglează în mod constant cu o varietate de pasiuni, hobby-uri, cariere și grupuri de prieteni. Ei sunt fluturașii sociali ai zodiacului: Acești gemeni iuți la vorbă pot vorbi cu oricine despre orice.

Sezonul Gemenilor începe pe 21 mai, o zi care inaugurează căldura și electricitatea verii. Gemenii sunt, în consecință, excelenți în a ghida schimbarea și transformarea. 

Acești gemeni curioși sunt pionieri extraordinari, folosindu-și energia pentru a conduce proiecte creative inovatoare. Aceste semne de aer hiperactive au o durată scurtă de atenție și sunt cel mai mult mulțumiți atunci când pot trece cu fluiditate de la o idee la alta.

Bărbatul Gemeni – trăsături ale zodiei și temperament. Cu cine este compatibil

Atât Gemenii, cât și Fecioara sunt guvernați de Mercur, planeta mesageră a comunicării. Cu toate acestea, în ciuda faptului că împart un conducător planetar, aceste două semne sunt opuse în abordările lor: Gemenii exprimă emoțiile în exterior, în timp ce Fecioara procesează în interior. 

Gemenii sunt axați pe ieșire, așa că acești gemeni adoră să discute și vorbesc adesea cu mâinile (care se întâmplă să fie partea corpului asociată cu Gemenii). Comunicarea este primordială pentru ei și au nevoie de fluxuri fluente de transmitere.

Sursa foto: Shutterstock.com

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter