Când face nunta Maria Iordănescu. Ce se întâmplă după scandalul cu fratele ei, Edi Iordănescu

Publicat pe

Ce spune Maria Iordănescu despre conflictul dintre Gigi Becali și fratele său, Edi Iordănescu. Singura fiică a lui Anghel Iordănescu s-a cununat civil în urmă cu câteva luni, iar martori au fost Gigi Becali și soția sa. Aceștia ar fi trebuit să fie inclusiv părinții spirituali ai proaspeților căsătoriți la nunta cea mare din anul 2022. Ulterior, fratele Mariei a fost implicat într-un conflict cu patronul FCSB, drept urmare nu se știe cum se va gestiona întreaga situație referitoare la importantul eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Maria Iordănescu s-a cununat civil în urmă cu câteva luni, iar martorii au fost Gigi Becali și soția sa. Aceasta le-a propus celor doi să le fie nași la nunta cea mare care va avea loc în vara anului 2022. Ulterior, fratele Mariei și patronul FCSB au avut parte de un conflict imens, în urma căruia ambele familii au fost direct implicate. În cadrul unui interviu aceasta a vorbit pe scurt despre ceea ce se întâmplă între Edi Iordănescu și afacerist.

Când face nunta Maria Iordănescu. Ce se întâmplă după scandalul cu fratele ei, Edi IordănescuCând face nunta Maria Iordănescu. Ce se întâmplă după scandalul cu fratele ei, Edi Iordănescu

Aceasta a vorbit inclusiv despre câteva detalii referitoare la nuntă, însă nu a vrut să ofere prea multe detalii cu privire la situația dintre Gigi Becali și fratele său.

Citește și: Maria Iordănescu și-a dat demisia de la Antena Stars.Fata lui 'tata Puiu' a renunțat la televiziune

Citește și: Fiica lui Anghel Iordănescu s-a măritat, iar nașul a fost Gigi Becali.Imagini de la nuntă

Citește și: Primele paragrafe din cartea nepublicată a lui Irinel Columbeanu:„Aveți acces la date şi informații sensibile'

Citește și: Cum arată fiica Ioanei Ginghină la 14 ani.Ruxandra s-a transformat într-o adevărată domnișoară

Când face nunta Maria Iordănescu

După ce Gigi Becali și soția lui au fost martori la cununia civilă dintre Maria Iordănescu și Teodor Măgureanu, aceștia urmau să fie nașii de la nunta cea mare. Din păcate însă, patronul FCSB și cu fratele miresei au intrat într-un adevărat conflict, iar nunta a avut de suferit. Întrebată dacă Becali o să îi mai fie naș, Maria Iordănescu a evitat răspunsul.

„Abia ce s-au mai liniștit apele cu discuția de la FCSB și fratele meu și nu aș vrea să apară vreun articol pe tema asta, e familia mea la mijloc cât și a lui Gigi Becali, pe care-l voi respecta indiferent de ce se întâmplă. Nu vreau să răspund pe marginea acestui subiect (n.r. dacă Gigi Becali îi va mai fi sau nu naș de cununie)', a declarat aceasta pentru PlayTech.

Vedeta a punctat faptul că nunta va avea loc în vara anului ce urmează. Ea nu a ales încă data sau locația evenimentului.

Am stabilit că nunta o vom face la anul din cauza pandemiei și a restricțiilor. Nu am hotărât încă data, probabil în iunie sau iulie, nu am făcut încă rezervarea.', a adăugat ea pentru sursa citată.

Maria Iordănescu: „Suntem foarte uniți'

Prezentatoarea TV a vorbit pe scurt despre ultima perioadă din viața sa. Aceasta a subliniat faptul că a avut mult de muncă și a fost nevoită să își neglijească familia atât de Sfântul Andrei, cât și de Ziua României. Cu toate acestea, fiica lui Anghel Iordănescu a menționat că își va elibera programul pentru cei dragi din viața ei.

„Până acum eram în familie, noi suntem foarte uniți. Perioada aceasta e însă mai aglomerată pentru mine din punct de vedere profesional. În schimb, săptămâna viitoare voi avea un program mai lejer și voi recupera timpul cu familia, zilele pe care nu am apucat să le petrec cu frații și părinții, mai ales că am trei membri cu numele Andrei și nu am apucat să-i văd, și anume fratele, nepotul și cumnata.', a mai spus ea.

Diva este de părere că uneori familia trebuie sacrificată, mai ales în cazul persoanelor care sunt la început de drum.

„Uneori, trebuie să sacrificăm familia pentru viața profesională, dar când ești la început de drum ai și entuziasmul muncii și vrei să demonstrezi și poate câteodată mai neglijăm lucrurile astea', a adăugat diva pentru aceeași sursă.

Maria Iordănescu, recunoscătoare soțului ei

Aceasta a punctat faptul că Teddy a fost cel care a sprijinit-o la începutul carierei în televiziune. Ea consideră că nu ar fi reușit să se descurce fără acesta.

„Datorită lui am ajuns aici. Când lucram la Look Sport, trebuia să prezint știrile de la Cluj, pentru că acolo era platoul, iar el în fiecare săptămână mergea cu mine. Dacă nu era el să mă susțină și să facă toate deplasările astea cu mine nu aș fi reușit', spune aceasta.

Sursă foto: Facebook, Instagram și Arhivă VIVA!

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă