Rețetă coastă de porc la cuptor. Un deliciu!

Publicat pe

Rețetă coastă de porc la cuptor. Dacă ai poftă de o coastă de porc bine facută la cuptor, trebuie să încerci neapărat această rețetă. Ai nevoie de doar 1 kilogram de coastă, de cârțiva cartofi și vei obține o masă extrem de delicioară și sățioasă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Rețetă coastă de porc la cuptor. Dacă îți stă gândul la o coastă de porc la cuptor, făcută ca la restaurant, trebuie să faci această rețetă. Pregătește ingredientele de care ai nevoie și apucă-te de treabă.

Citește și: Rețetă de ruladă de porc.Gust aparte

Citește și: Rețetă de frigănele sau pâine prăjită cu ou

Citește și: Rețeta de rapane cu sos de vin și usturoi

Citește și: Rețetă de brioșe cu fructe.Desert gustos și ușor de preparat

Rețetă coastă de porc la cuptor. Ingrediente

1 kilogram coastă de porc

3-4 cartofi

ulei de floare soarelui sau de măsline

boia

sare

piper

cimbru

Rețetă coastă de porc. Mod de preparare

  1. Într-un bol încăpător putem coasta de porc și adăugăm uleiul și condimentele.
  2. Amestecăm bine și lăsăm la macerat pentru 3-4 ore.
  3. După cele 4 ore în care am lăsat la macerat carnea, acum o putem pune într-o tavă încăpătoare.
  4. Adăugăm în jur de 100-150 de ml apă deasupra și acoperim cu o folie. O dăm la cuptorul preîncălzit la 180 de grade, pentru 35-40 de minute.
  5. În timp ce lăsăm cartea la făcut, curățăm cartofii și îi tăiem în bucățele egale. Scoatem coasta și punem cartofii în tavă și băgăm la cuptor pentru 15-20 de minute.
  6. După cele 20 de minute, adăugăm coasta din nou în tava, alături de cartofi și mai lăsăm pe foc pentru încă 10-15 minute.
  7. Scoatem coasta din cuptor și servim alături de o salată de murături.

Poftă bună!

sursă foto- Pixabay

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter