Rețetă varză dulce scăzută. Ca la mama acasă!

Publicat pe

Rețetă varză dulce scăzută. Ți-e poftă de o varză dulce scăzută ca la mama acasă? Ei bine, o poți prepara la tine acasă și ai nevoie de doar câteva ingrediente. Iată de ce pași trebuie să ții cont pentru a face cea mai bună varză!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rețetă varză dulce scăzută! Tot timpul când ne gândim la varză scăzută ne aducem aminte instant de perioada copilăriei. Atunci când mâncam alături de o bucată zdravănă de mămăligă și de un ardei iute din grădină. Dacă vrei să prepari această rețetă la tine acasă, ai nevoie de doar câteva ingrediente!

Rețetă mâncare de năut. Extrem de gustoasă

Rețete cu năut de post

Salată de năut. Cea mai bună rețetă de post

Rețetă mâncare de năut. Extrem de gustoasă

Rețetă varză dulce scăzută. Ingrediente

2 kg varză proaspătă

1 morcov

350 g kaizer

1 ceapă

1 ardei gras

1 conservă roșii în bulion

piper

sare

foi de dafin

cimbru

Rețetă varză dulce scăzută. Mod de prepare

  1. Spălați bine legumele și tăiați varza cât mai mărunt apoi o frecați bine cu sare. Ulterior, vom da morcovul prin răzătoare și ardeiul și ceapa le vom toca mărunt.
  2. Lăsăm varza pentru 10 minute, iar apoi scurgem zeama. Adăugăm deasupra morcovul, ceapa și ardeiul gras și amestecăm.
  3. Condimentăm după gust și punem totul într-o tavă încăpătoare. La sfârșit vom adăuga și kaizerul.
  4. Deasupra vom pune și conserva de roșii și băgăm la cuptorul preîncălzit la 220 de grade pentru 40-50 de minute.
  5. După ce a trecut acest timp, vom da focul mai încet și mai lăsăm pentru 20-30 de minute sau până observăm că varza nu mai este crocantă.
  6. Scoatem varza dulce scăzută de la cuptor și servim alături de mămăliguță și ardei iute.

Poftă bună!

sursă foto- Shutterstock

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter