A murit Iulian Şerban, triplu campion mondial. Avea 35 de ani și o poveste tristă de viață

Publicat pe

Doliu în sport! Sportivul paralimpic Iulian Şerban, triplu campion mondial, a murit la doar 35 de ani! Anunțul a fost făcut de către reprezentanții CSA Steaua. Iată povestea de viață a sportivului, care a rămăs fără un picior la 21 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Sportiv paralimpic Iulian Şerban a murit la 35 de ani. Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial CSA Steaua.

„Clubul Steaua Bucureşti anunţă cu regret trecerea în nefiinţă a celui care a fost Iulian Şerban. Campion mondial în trei rânduri la paracanoe (2010, 2011 şi 2012) şi ocupant al locului 4 la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro (2016), Iulian a plecat fulgerător dintre noi la doar 35 de ani. Clubul Steaua Bucureşti transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!, a anunţat CSA Steaua.

Cine a fost Iulian Șerban, care a murit la 35 de ani

Sportivul Iulian Șerban a avut, pe lângă cele trei titluri mondiale, şi o clasare pe locul 4, la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro.

Iulian Şerban a practicat kaiac-canoe până la vârstă de 21. De atunci, viața lui s-a schimbat la 180 de grade, din cauza unui accident îngrozitor. În urma acestuia, el și-a pierdut un picior. Cu toate acestea nu a renunțat nicicând la pasiunea pentru sport.

Citește și: Jurnalistul Liviu Iancu a murit.Autorul romanului Xanax a făcut infarct

Citește și: Lucian Ionescu a murit.”Impresarul vedetelor” era în stare gravă din cauza COVID-19

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare:„Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Citește și: Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, se mută la Antena Stars.Ce schimbări au loc în noul sezon

Accidentul în care Iulian Șerban și-a pierdut un picior

Iulian Șerban a povestit în detaliu cum a avut loc accidentul în care și-a pierdut un picior.

„Eram în gară la Buşteni şi credeam că am timp să beau o cafea până pleacă trenul. Când am văzut că opreşte doar cât să coboare lumea şi apoi pleacă, am încercat să-l prind. M-am agăţat din mers, dar m-am dezechilibrat pe scări şi m-am trezit sub tren. M-a călcat bine de tot, auzeam ‘trosc bum, trosc bum, şi după ce-a trecut am văzut că piciorul drept era pe cealaltă cale ferată.

Stăteam întins pe spate, vedeam crucea de pe Caraiman şi spuneam ‘Tatăl nostru. Vedeam copacii şi frunzele în reluare şi mă gândeam ‘Gata, am pus-o. Eram singur, aşa că am sunat la salvare. După ce a venit, le-am spus că au doi kilometri de oraş şi vin aşa târziu, apoi nu mai ştiu nimic. Am fost inconştient ceva timp, până am ajuns la Bucureşti, la spitalul Floreasca.

Când m-am trezit n-am avut un şoc, ştiam ce s-a întâmplat cu piciorul. M-am văzut tot alb, pansat, zici că eram mumie. Problema era dacă supravieţuiesc, dacă îl ţin şi pe celălalt, că am fost destul de jupuit. Am avut capul spart, ficatul perforat şi am încă pe spate o tăietură la coloană, a povestit el pentru lead.ro.


Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter