A murit mama Monicăi Tatoiu. Vedeta îi va îndeplini ultima dorință: "Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește "

Publicat pe

A murit mama Monicăi Tatoiu. Mama vedetei s-a stins din viață în această dimineață. Vestea tristă a fost dată chiar de afaceristă, în timp ce se îndrepta spre Timișoara. Mama sa era internată în spital, iar în urmă cu câteva zile a fost operată și nu a mai ieșit din comă. Din păcate, organismul acesteia nu a mai rezistat. â

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu trece prin momente dificile. Mama afaceristei s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Vedeta a făcut primele declarații despre moartea mamei sale. În această dimineață, Monica Tatoiu a plecat spre Timișoara, acolo unde se afla internată mama sa.

A murit mama Monicăi Tatoiu. Vedeta îi va îndeplini ultima dorință: "Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește "A murit mama Monicăi Tatoiu. Vedeta îi va îndeplini ultima dorință: "Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește "

Vedeta este devastată de moartea mamei sale. Cu toate astea, afacerista a declarat că cea care i-a dat viață nu a vrut să meargă la spital pentru a primi îngrijri medicale. Aceasta avea probleme cu bila, dar nu a vrut să îi spună fiicei sale că se simte rău.

Citește și: Cristian Boureanu s-a împăcat cu Monica Tatoiu, după ce a acuzat-o că se amestecă în viața sa privată:„Alege să povestească niște chestii discutate în privat'

Citește și: Monica Tatoiu pleacă din România în insulele exotice, din cauza facturilor la energie:”E mai ieftin ca la București”

Citește și: Rona Hartner și-a iertat fostul soț, la un an de la divorț:”Nu am niciun fel de sentiment de ură”

Citește și: CNCD s-a autosesizat în cazul afirmațiilor făcute de Bianca Drăgușanu despre femeile scunde.Ce riscă acum vedeta: „Este inacceptabil”

Mama Monicăi Tatoiu s-a stins din viață

Monica Tatoiu e în doliu. Mama afaceristei s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Vestea tristă a fost dată de Monica Tatoiu, în timp ce se îndrepta spre Timișoara, acolo unde se era internată mama sa. În urmă cu câteva zile, mama vedetei a fost operată după ce medicii au constatat că avea piatră la bilă. După operație a intrat în comă, iar din păcate, organismul ei a cedat.

„A murit mama în această-dimineață, plec spre Timișoara. De cinci ani era bolnavă, vineri am operat-o și n-a mai ieșit din comă.

Avea 89 de ani, dar de cinci ani nu ieșea din casă, a avut ocluzie, probleme cu picioarele, în primăvară a avut și Covid.N-a vrut să meargă la spital. Am dus-o cu forța în sala de operație. Avea o piatră la bilă de 8 centimetri, care i-a blocat intestinele. Nu a vrut să spună că o durea.Eu mă bucur, m-am rugat toată duminica să o ia Dumnezeu, era foarte credincioasă și e mai fericită acolo decât pe pământ.Fratele meu a stat mai aproape de ea, e terminat. Eu nu plâng. Ea avea o relație specială cu Dumnezeu și a murit în săptămâna Sfintei Paraschiva, pe care a iubit-o', a declarat Monica Tatoiu pentru fanatik.

Motivul pentru care mama Monicăi Tatoiu nu mai mergea la biserică

Mama Monicăi Tatoiu a fost o femeie credincioasă, dar cu toate astea nu a mai intrat într-o biserică de mai bine de 30 de ani. Aceasta a asistat la uciderea copiilor pe treptele catedralei din Timișoara, la Revoluție, după ce preoții au refuzat să deschidă ușile bisericii. De atunci, mama vedetei nu a mai mers la biserică.

„Mama era foarte credincioasă, dar n-a mers la biserică în ultimii 30 de ani. Ea a fost pe treptele catedralei când au omorât copiii aceia la Revoluție, în Timișoara. Ea a deschis ușile, pentru că preoții nu voiau.Era acolo pentru că voia să i se facă slujba de 40 de zile lui tata. Și a spus că ea nu mai calcă în biserică, după ce a văzut cât de lași au fost preoții, care s-au baricadat înăuntru', , a povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu va îndeplini ultima dorință a mamei sale

Monica Tatoiu a mai spus că nu îi va face nicio pomană mamei sale. De asemenea, la înmormântare îi va duce trei coroane, una roșie, una albastră și una galbenă. Afacerista îi va îndeplini și ultima dorință a mamei sale. Îi va publica manuscrisul pe care l-a scris în ultimii cinci ani de viață, cu reintepretarea bibliei.

Nu cred în pomeni. O să-i fac trei coroane, roșu, galben și albastru, pentru că ea era cu România, fără priveghi și din astea. O să dăm bani la un azil de bătrâni, nu-i fac pomană.Relația mea cu mama: ne-am certat tot timpul pentru că nu voia să meargă la doctor, nu voia să-și facă dinții. Tatăl meu a petrecut ultimii 25 de ani, ca doctor, în spital. Mă bucur că s-a dus la Dumnezeu pe care-l iubește. A vrut să se facă călugăriță. În ultimii cinci ani, a scris foarte mult, la reinterpretarea bibliei și a zis ca după moartea ei să public acel manuscris, la care a lucrat. Nu mi-a dat voie să-l văd înainte. Și asta voi face pentru ea pentru ea', a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter