Doliu în lumea teatrului. A murit Actorul Boris Petroff, cunoscut pentru rolul ,,Geppetto"

Publicat pe

Boris Petroff, cunoscut pentru rolul ,,Geppetto”, a murit joi, 18 noiembrie. Anunțul a fost făcut joi seară de Uniunea Teatrală din România (UNITER). Actorul avea la activ peste 160 de roluri interpretate, de-a lungul unei cariere de 55 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Boris Petroff, în vârstă de 82 de ani, a avut o carieră de peste 55 de ani în lumea teatrului. Este cunoscut pentru cel mai cunoscut rolul pe care l-a interpretat- Gepetto din Pinocchio.

Din păcate, în urmă cu doar o zi, actorul s-a stins din viață.

Citește și: Mădălin Ionescu, în doliu. A murit tatăl prezentatorului

Citește și: Ștefan Ciuculescu de la Survivor are o nouă iubită!

Citește și: Petrecere în familia Denisei Răducu, după 4 ani de doliu

Citește și: Cine este Toni Iuruc, viitorul soț al Simonei Halep

A murit actorul Boris Petroff

Este doliu în lumea teatrului. Actorul Boris Petroff a murit la vârsta de 82 de ani. Anunțul cel trist a fost făcut chiar de Uniunea Teatrală din România (UNITER).

„Azi s-a stins Boris Petroff. Împlinise 82 de ani pe 4 noiembrie. Un artist desăvârşit, care şi-a dedicat zeci de ani din viaţă teatrului pentru copii. Un spirit ludic, mereu şugubăţ şi cu zâmbetul pe buze, plin de o vivacitate molipsitoare', informează  UNITER.

Boris Petroff și-a început activitatea în anul 1964, iar de-a lungul anilor a avut peste 160 de roluri interpretate. A continuat să joace pe scenele Teatrului „Ion Creangă' din București, Teatrului Evreiesc de Stat și Teatrului Nottara.

De asemenea, actorul a mai avut roluri în diferite filme. Activitatea teatrală a actorului Boris Petroff a fost răsplătită în anul 2004 de către UNITER, oferindu-i astfel Premiul special UNITER pentru teatrul de copii, informează WOWbiz.

Și-a încheiat activitatea pe scena Teatrului „Tony Bulandra' din Târgoviște, iar în ultimii ani din viață se retrăsese în Dâmbovița.

sursă foto- Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter