Actorul Victor Yila a fost grav afectat de COVID-19: "Moartea mi-a suflat în ceafă"

Publicat pe

Victor Yila este actorul din grupul umoristic „Vouă' dar și profesor de franceză la Facultatea de Construcții. Celebrul actor a fost la un pas de moarte, dar nimeni nu a știut. Victor a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu două luni, trecând prin momente cumplite. Din fericire, actorul și-a revenit, dar a mărturisit că a fost grav afectat de noul coronavirus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Actorul din grupul umoristic „Vouă' s-a născut în Congo și s-a stabilit în România în urmă cu peste 25 de ani. Victor Yila a declarat că s-a simțit foarte rău, dar leacurile băbești congoleze l-au vindecat. Actorul de comedie susține că și-a luat toate măsurile de protecție, pentru a se nu îmbolnăvi.

Actorul Victor Yila a fost grav afectat de COVID-19: "Moartea mi-a suflat în ceafă"Actorul Victor Yila a fost grav afectat de COVID-19: "Moartea mi-a suflat în ceafă"

Celebrul actor s-a simțit foarte rău în urma infectării cu noul coronavirus, dar tratamentele l-au vindecat. De asemenea, Victor Yila s-a vaccinat și a urmat în paralel tratamentul standard prescris de medicii care s-au ocupat atent de el. Speriat de faptul că medicamentele nu dau roade, actorul a apelat la leacurile bpbești congoleze.

Citește și: Scandal în Grupul Vouă între Victor Yila și Adrian Fetecău:„Este caz penal, o să vadă el'

Citește și; Îl mai ții minte pe Victor Yila din grupul Vouă? E profesor de franceză:”Dacă și în toamnă vii bâtă…”

Citește și:Unde vor petrece copiii Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană sărbătorile de iarnă:„Așa e hotărârea judecătorească'

Citește și: Rică Răducanu, dezvăluiri șocante din perioada când fost internat la Matei Balș:„A luat foc spitalul, am sărit de la etaj'

Victor Yila: „Mi s-a spus că, dacă nu eram vaccinat, acum eram îngropat”

Victor Yila, profesor de franceză la Facultatea de Construcții și actor în grupul umoristic „Vouă' a fost infectat cu noul coronavirus, fiind grav afectat de acest virus. Actorul a mărturisit că a fost la un pas de moarte, dar tratamentul recomandat din partea medicilor și leacurile băbești congoleze. Actorul nu știe de unde a contactat boala, iar soția și fiica sa au fost și ele infectate. .

Mi-a fost foarte rău, am simțit cum îmi suflă moartea în ceafă, am zăcut timp de trei săptămâni.A venit Salvarea, de două ori, era în octombrie, când se murea pe capete, și câte 500 de persoane pe zi. Mi-au spus clar că nu mai sunt locuri în spitale, nici pentru morți, nici pentru vii. Când a venit Salvarea a doua oară mi s-a zis: «Este un miracol că trăiești! Cum de mai trăiești?». Iar eu le-am răspuns printr-o glumă: «Știți ce culoare are un negru mort?» Mi s-a mai spus că, dacă nu eram vaccinat, acum eram și îngropat și cu pomana făcută!„, a spus actorul Victor Yila, în exclusivitate pentru Impact. ro.

Actorul Victor Yila a fost grav afectat de COVID-19

Victor Yila a declarat că s-a panicat după ce și-a dat seama că tratamentul pentru COVID-19 nu funcționează, motiv pentru care a apelat la leacurile băbești din Congo. Din fericire, actorul s-a vindecat, iar acum își aduce aminte cu frică de acele momente.

„Ceea ce nu știau medicii, când m-au văzut că sunt mai bine, este faptul că, pe lângă tratamentul dat de ei, schema completă, am mers în paralel și cu leacurile băbești din Congo, trimise de rudele mele. Am făcut ceaiuri din acele plante, inclusiv din ghimbir, un bun tratament pentru răceli.„, a mai spus actorul.

Victor Yila și-a pierdut imunitatea africană

Victor s-a stabilit în România în urmă cu 25 de ani, lăsând în urmă viața din Congo. Chiar și așa, actorul a declarat că și-a pierdut imunitatea africană. Conform acestuia, în Africa, virusul COVID-19 nu este atât de periculos cum este malaria care omoară mii de oameni.

Victor Yila a mărturusit că s-a născut în Congo, a studiat în Franța,iar acum locuiește în România. Când a fost infectat cu noul coronavirus, Yila s-a gândit unde va fi înmormântat. „Am trei locuri de veci, în România, în Congo și în Franța. După ce voi muri, soția și fetele mele vor decide unde mă vor îngropa, ele vor hotărî”, a mai spus actorul.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter