Anda Adam s-a bătut cu o turistă în Poiana Brașov. Poliția a deschis dosar penal

Publicat pe

Anda Adam s-a bătut cu o turistă în Poiana Brașov. Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Deși întotdeauna a fost admirată pentru modul în care gestionează problemele, de această dată artista a întrecut limitele! Aceasta s-a luat la bătaie cu o turistă în timp ce se afla în Poiana Brașov. Iată de la ce a început conflictul dintre cele două femei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIMEBRIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Aceasta are o carieră de invidiat în industria muzicală și întotdeauna a fost o imagine plăcută pentru public. Cu toate acestea, există momente când artista pur și simplu nu ține cont de limite. Recent, blondina s-a bătut cu o turistă în timp ce se afla în Poiana Brașov. Se pare că întreg conflictul a pornit de la copii!

Anda Adam s-a bătut cu o turistă în Poiana Brașov. Poliția a deschis dosar penalAnda Adam s-a bătut cu o turistă în Poiana Brașov. Poliția a deschis dosar penal

Fosta concurentă Bravo, ai stil! a fost pusă în această situație extrem de dificilă după o ceartă între copii. Momentan, diva nu a dat declarații cu privire la această situație.

Citește și: Cum s-a înțeles Victor Slav cu Anda Adam, la Bravo, ai stil! Detalii din culise:„Nu știu cum pare din afară, dar…'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce s-a retras Anda Adam de la Bravo, ai stil!:„E vorba despre mama mea'

Citește și: Carmen de la Sălciua a fost abuzată de artiști din România:„Am sunat Poliția…'

Citește și: Actorul Victor Yila a fost grav afectat de COVID-19:„Moartea mi-a suflat în ceafă'

Anda Adam s-a bătut cu o turistă în Poiana Brașov

Anda Adam a avut parte de o situație deloc plăcută! Aceasta, aflată în vacanță alături de logodnicul ei, s-a luat la bătaie cu o turistă! Totul s-a desfășurat într-un hotel de cinci stele din Poiana Brașov. Altercația celor două a pornit după ce fiica Andei și alți copii au avut un schimb de replici. Atunci, diva s-a enervat și a intrat într-un scandal monstru.

Se pare că în urma conflictului, artista a fost zgâriată pe față, potrivit SpyNews. Blondina nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă martorii au apelat imediat la 112. Poliția a intervenit de urgență și a deschis un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”. Diva nu a oferit nicio declarație cu privire la acest subiect și nici nu a făcut plângere la poliție.

S-a întocmit un dosar penal

Deși artista nu a depus plângere penală, polițiștii s-au auto-sesizat și au deschis un dosar penal pentru violență. Aceștia s-au prezentat de urgență la fața locului pentru a calma spiritele. Cu toate acestea, femeile au continuat să își adreseze cuvinte jignitoare de față cu oamenii legii.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin.', se arată în comunicatul IPJ Brașov.

În acest moment, polițiștii fac cercetări amănunțite cu privire la acest caz.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter