Carmen de la Sălciua a fost abuzată de artiști din România: "Am sunat Poliția..."

Publicat pe

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică de petrecere din țara noastră. Puțini știu că pe lângă viața perfecă, pe care pare că o duce, artista a trecut prin momente dificile. În cadrul unui interviu, a vorbit despre un episod greu din viața ei. A fost abuzată chiar de anumiți artiști cunoscuți. Iată ce spune aceasta despre perioada respectivă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua are o carieră impresionantă, însă au existat momente în care a crezut că cedează. Unul dintre acestea a fost chiar la începutul carierei sale. Deși nu vrea să-și mai aducă aminte de episodul respectiv, artista nu poate trece peste.

Carmen de la Sălciua a fost abuzată de artiști din România: "Am sunat Poliția..."Carmen de la Sălciua a fost abuzată de artiști din România: "Am sunat Poliția..."

Cântăreața trebuia să ajungă la un concert la Constanța, însă a decis să plece la drum singură. Ce a urmat a șocat extrem de tare.

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…’

Citește și: Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal:'Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze…'

Citește și: De ce s-au despărțit Iasmina Halas și Mihai Florea de la Puterea Dragostei:„Era foarte impulsiv și…

Citește și: Anamaria Prodan, adevărul despre relația cu Dan Alexa, după ce Reghe a depus actele de divorț:„A fost lângă mine

Carmen de la Sălciua a fost abuzată

Carmen de la Sălciua își aduce aminte cu groază de un episod neplăcut din adolescența sa. A decis să plece la un concert singură și nu s-a gândit vreo secundă la ce urma să se întâmple.

A avut parte de o experiență destul de neplăcută cu niște cântăreți din țara noastră. Mai exact, acești artiști consacrați i-au făcut tot felul de promisiuni și au încercat să o abuzeze. Extrem de speriată, a decis să sune imediat la poliție, dar a luat legătura și cu mama ei.

Cu ochii în lacrimi, artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre momente dificile prin care a trecut.

 „Am avut o experiență destul de neplăcută cu niște artiști cunoscuți, am sunat-o pe mama, iar ea s-a panicat, ea știa că sunt în Alba. Au încercat oarecum să abuzeze, îmi ziceau că mă ajută să mă lansez, era un abuz verbal, am sunat Poliția.”, a declarat Carmen de la Sălciua, în cadrul emisiunii prezentate de Teddy.

„Lipsa tatălui meu m-a afectat foarte mult”

Tot în cadrul emisiunii amintite, Carmen de la Sălciua și-a mai adus aminte de un episod care a marcat-o, divorțul părinților ei. De-a lungul anilor, artista a simțit lipsa tatălui și și-ar fi dorit să aibă o figură paternă lângă ea, să o îmbrățișeze și să îi spună că totul o să fie bine.

„Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț, divorțul a fost unul crunt pentru noi. Nu știu dacă am realizat la perioada aia că va fi atât de grav, însă pe parcurs m-a afectat.

Lipsa tatălui meu m-a afectat foarte mult. Toată lumea mă întreabă: „Cine e tatăl tău, cine e tatăl tău?”. Mi-aș fi dorit ca în momente din viața mea tata să mă ia în brațe și să-mi spună că mă iubește, e foarte important asta.”, a mai spus Carmen de la Sălciua, în cadrul emsiunii amintite.

sursă foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter