Actrița Melissa Suffield s-a filmat în lenjerie intimă, cu celulita și vergeturile la vedere. Cum au reacționat fanii

Publicat pe

Melissa Suffield, actriță cunoscută fanilor din soap-opera britanică EastEnders, s-a filmat recent în lenjerie intimă, scoțându-și în evidență abdomenul, sânii lăsați și celulita cu care a rămas după naștere. Actrița a transmis un puternic mesaj privind body shaming, îndemnând femeile să se iubească așa cum sunt.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Melissa Suffield, o celebră actriță britanică în vârstă de 29 de ani, s-a filmat recent în lenjerie intimă, nelăsând niciun defect la vedere, ba chiar mai mult, scoțându-le în evidență, și a transmis astfel un mesaj pentru femeile din lumea întreagă, îndemnându-le să-și iubească trupul, indiferent de aspect.

Actrița Melissa Suffield s-a filmat în lenjerie intimă, cu celulita și vergeturile la vedere. Cum au reacționat faniiActrița Melissa Suffield s-a filmat în lenjerie intimă, cu celulita și vergeturile la vedere. Cum au reacționat fanii

Melissa Suffield, în lenjerie intimă, cu celulita la vedere

Melissa Suffield, actrița din EastEnders, are pe Instagram nickname-ul #theconfidentmama și chiar așa este… O tânără mamă încrezătoare în calitățile ei, chiar dacă după ce a născut corpul său a cunoscut niște transformări vizibile. Melissa Suffield nu a ezitat să se filmeze în lenjerie intimă, din dorința de a le transmite un mesaj femeilor care nu au chiar trup de model. Actrița este cunoscută pentru faptul că transmite în mod regulat mesaje privind body shaming-ul pe contul ei de socializare, îndemnând femeile să-și iubească trupul chiar dacă nu au dimensiuni de fotomodel.

Citește și: Andrei Ungureanu, critici dure după ce a glumit spunând că nu are, de fapt, sindromul Tourette: „Nu s-a găsit antidot'

Citește și: Oana Roman, adevărul despre despărțirea de Marius Elisei: el nu a mai vrut să stea cu mama ei!

Citește și: Văduva lui Vladimir Găitan, mesaj tulburător la 40 de zile de la moartea actorului. Ce a anunțat Tünde Cu ce probleme a rămas Gabriel Cotabiță după COVID-19: „M-am trezit în spital…”

Citește și: Văduva lui Vladimir Găitan, mesaj tulburător la 40 de zile de la moartea actorului. Ce a anunțat Tünde

Prinzându-și abdomenul și posteriorul între mâini, actrița a vrut să demonstreze că „nu e nimic în neregulă cu mine'. Doar într-o lenjerie intimă care nu lăsa prea mult loc imaginației, Melissa nu s-a jenat să-și arate abdomenul și picioarele marcate de celulită și de vergeturi, transmițând astfel un mesaj important cu privire la o problemă arzătoare în zilele noastre – body shaming-ul.

Fanii actriței au fost încântați de filmare și au felicitat-o pe Melissa pentru curaj și pentru mesajul pe care îl transmite.

„Da, mămico! Postările tale continuă să devină din ce în ce mai bune. Mă bucur pentru tine, te sărut',  „Îmi place încrederea ta', „Ești o femeie absolut minunată „, „Îmi place mult ce faci!! Arăți minunat și o astfel de inspirație pentru mine', „Arăți senzațional! Îmi place că ai atâta încredere în tine”, sunt doar câteva dintre comentarii.

„Când te uiți în oglindă, vezi doar defect după defect?

Cu toate că e departe de a avea un trup de fotomodel, Melissa Suffield nu ezită să se pozeze în lenjerie intimă și în rochițe mini, chiar dacă, spune ea, „trupul meu m-a trădat”. După filmarea șocantă, în care nimic nu a rămas nedezvăluit, actrița a spus:

„Când te uiți în oglindă, vezi doar defect după defect? NU ESTE UN DEFECT DACĂ CREZI CĂ ESTE FRUMUSEȚE ÎN AFARA UNUI IDEAL PERFECT, SPUNEȚI ASTA TUTUROR! Suntem cu toții absolut minunați și merităm să ne simțim bine.'

De altfel, actrița a dezvăluit și că nu este dispusă să accepte vreo negativitate față de aspectul ei fizic, notează The Sun. Melissa, care are un fiu de doi ani și după ce a născut a pierdut lupta cu kilogramele, a mărturisit că nu a fost întotdeauna încântată de felul în care arată, dar a promis să-i ajute pe cei din jur să învețe să se iubească pe ei înșiși.

Veți avea zile bune și zile rele și cu siguranță nu sunt un eșec doar pentru că nu mă simt 100% pozitiv în ceea ce privește corpul meu tot timpul. Am vergeturi. Am rulouri de grăsime. Port mărimea 44. În cele din urmă, corpul tău este doar un vas care ține sufletul tău. Este persoana din interiorul acelui vas care este demnă de iubire. Și dacă să mă placi sau să nu mă placi depinde de o judecată pe care cineva a făcut-o despre corpul meu, atunci acea persoană nu merită un loc în viața mea', a mai spus Melissa.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter