Acuzații dure la adresa lui Constantin Enceanu, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Mama lui Alin Gabriel, "fiul de suflet" al regretatului artist: "Vă rog să nu mai dați cu pietre"

Publicat pe

Constantin Enceanu a avut o prietenie strânsă cu regretatul artist Petrică Mîțu Stoian. La trei luni de la moartea cântărețului, mama lui Alin Gabriel, băiatul de suflet al regretatului solist, a făcut acuzații dure la adresa lui Enceanu. Femeia a condamnat declarațiile controversate făcute de interpretul de muzică populară, în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Moartea lui Petrică Mîțu Stoian i-a luat prin surprindere pe apropiații și colegii de breaslă. Constantin Enceanu s-a declarat profund îndurerat de moartea artistului, mărturisind că are numeroase amintiri frumoase petrecute alături de Mîțu Stoian. Mama lui Alin Gabriel,'băiatul de suflet'  al artistului a rupt tăcerea, după ce fiul său a fost criticat dur pe rețelele de socializare.

Acuzații dure la adresa lui Constantin Enceanu, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Mama lui Alin Gabriel, "fiul de suflet" al regretatului artist: "Vă rog să nu mai dați cu pietre"Acuzații dure la adresa lui Constantin Enceanu, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Mama lui Alin Gabriel, "fiul de suflet" al regretatului artist: "Vă rog să nu mai dați cu pietre"

Mama tânărului a răbufnit pe rețelele de socializare. Femeia își apără copilul, după ce mai mulți internauți l-au criticat. Alin Gabriel a primit amenințări, dar și vorbe grele din partea celor care consideră că băiatul s-a folosit de imaginea artistului.

Citește și: Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian.Artistul a filmat pentru ediția specială de Revelion la Antena Stars

Citește și: Constantin Enceanu a plâns pe scenă, după moartea lui Petrică Mîțu Stoian:„Din nefericire, vorbim la trecut de bunul nostru prieten'

Citește și: Crina Abrudan a împlinit 44 de ani.Cum și-a sărbătorit ziua de naștere

Citește și: Liviu Vârciu a plâns la TV când a vorbit despre tatăl și fratele lui, care au murit:„Un an foarte greu'

Mama lui Alin Gabriel a răbufnit pe rețelele de socializare

Petrică Mîțu Stoian a fost foarte apropiat de Alin Gabriel, tânărul pe care l-a ajutat să aibă o carieră în muzică. După moartea sa, Alin a fost devastat și a mărturisit public că îl va face mândru pe mentorul său. Imediat după moartea artistului, Alin Gabriel Matei a fost aspru criticat pe rețelele de socializare, privind loialitatea pe care acesta i-a purtat-o maestrului. Mama sa a simțit nevoia să îi ia apărea și a rupt tăcerea, făcând o serie de dezvăluiri la adresa celor care îi acuză fiul.

Am văzut și citit de două luni și ceva, comentarii răutăcioase și acuzații aduse copilului meu Alin Gabriel Matei. Oficial și m-am tot gândit dacă sa răspund sau nu, ei bine, s-a ajuns cu acuzațiile mult prea departe și anume: L-ai băgat în mormânt și acum râzi' și la amenințări de genul: Ai să vezi tu pe parcurs cine sunt eu'. Sunt doar câte un exemplu din toate răutățile, acuzațiile și amenințările aduse copilului. Copilul meu îl iubește pe Maestru așa cum își iubește propriul tată. L-a respectat. L-a ascultat și a învățat multe de la el.  Maestrul a iubit acest copil ca pe propriul lui fiu. S-a purtat cu el ca și când i-ar fi fost cu adevărat tată. Între noi familia Matei și Maestru a fost mai mult decât o prietenie. Pot spune că am fost o FAMILIE, a spus mama lui Alin Gabriel.

Acuzații dure la adresa lui Constantin Enceanu

Mama lui Alin Gabriel, 'copilul de suflet' al lui Petrică Mîțu Stoian, a vorbit și despre colegul de breaslă a lui Petrică Mîțu Stoian, Constantin Enceanu. Aceasta susține că maestrul a avut prieteni care ar fi trebuit să îl ajute pe fiul ei, așa cum Mîțu Stoian i-ar fi rugat, dar nu s-a întâmplat.

De asemenea, femeia consideră că artistul Constantin Enceanu i-a pătăt memoria interpretului de muzică populară, după ce a făcut următoarea afirmație :'Mi-au plăcut prea mult femeile ca să trec la bărbați'.

'Diferența între Maestru și acești.Asa zisi prieteni' este ca Maestru a fost. OM, nu a uitat de unde a plecat și a ajutat mulți copii. Și oameni neașteptând nimic in loc, iar ceilalți au uitat de OMENIE, de unde au plecat și cine i-a ajutat. Dle dacă erați prieten cu adevărat nu făceați asemenea declarații. Indiferent de ce vorbe va ieșise, punându-l pe Maestru intr-o situație urâta. Va rog sa nu mai dați cu pietre in copil, nu mai judecați copilul, este prea educat și cu mult bun simt pentru vremurile pe care le trăim',  a spus aceasta.

Constantin Enceanu, prima reacție

Celebrul artist a declarat în nenumărate rânduri că a ținut foarte mult la Petrică Mîțu Stoian. În urma declarațiilor făcute de mama lui Alin Gabriel Matei, Constantin Enceanu a postat o piesă, pe pagina lui de Facebook, în care cântă alături de regretatul Mîțu Stoian. Artistul a adăugat și o descriere emoționantă: 'Frățiorul meu cel bun'.

Enceanu și Petrică Mîțu Stoian erau colegi pe scenă și prieteni în viața reală. Cei doi artiști se înțelegeau foarte, iar moartea sa l-a îndurerat foarte tare. „Credeți-mă că nu îmi vine nici la ora actuală să cred că nu o să mă mai întâlnesc niciodată cu Petre! Nu cred!Încă o dată. Am impresia că sunt în visul ăla urât și aștept să mă trezesc! Oameni buni, noi aproape zilnic vorbeam!  Am impresia că totul este încă un vis, a spus Enceanu după moartea sa solistului.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter