Cum decurge relația dintre Adda și Cătălin după Asia Express. Artista își laudă soțul: "Pentru toate geloasele, ofticatele, că nu au un bărbat așa ca al meu!"

Publicat pe

Adda și Cătălin Rizea au stârnit o serie de reacții la Asia Express. Certuri, scandaluri, dar și multă iubire. Acum, artista își laudă soțul, care îi face toate poftele!

Cum decurge relația dintre Adda și Cătălin după Asia Express. Artista își laudă soțul: "Pentru toate geloasele, ofticatele, că nu au un bărbat așa ca al meu!"Cum decurge relația dintre Adda și Cătălin după Asia Express. Artista își laudă soțul: "Pentru toate geloasele, ofticatele, că nu au un bărbat așa ca al meu!"

Adda și Cătălin Rizea au ajuns până în etapa finală în cadrul competiției Asia Express și nu au trecut neobservați. Dimpotrivă. Cum ar spune Adda tot Taiwanul și Filipinele au știut că sunt acolo. Tensiuni, certuri frutunoase și înjurături. Cam așa s-ar rezuma aparițiile cuplului la Asia Express. Artista și-a atras un val de antipatie, însă, în ciuda vorbelor urâte pe care i le adresează soțului, cei doi se iubesc nespus de mult.

r9rPQoH2

Citește și: Adda, prima reacție după eliminarea de la Asia Express:”Sunt o crizadda cu gura mare care urlă, dar am…”

Cei doi au ținut să precizeze în repetate rânduri că așa sunt ei, că în ciuda certurilor, trăiec o poveste de dragoste intensă. Au împreună un copil care le umple viața și, în ciuda comentariilor negative care au survenit după participarea la emisiune, cei doi își văd de viața lor, fiind împliniți și fericiți.

Mai mult, se pare că artista este mereu răsfășată se soțul ei. Mai ales atunci când vine vorba despre preparate culinare. Cătălin îi pregătește Addei mereu felurile preferate de mâncare: 'Pentru toate geloasele, ofticatele, că nu au un bărbat așa ca al meu! Ia uite ce mi-a făcut, somon cu legume!', a spus vedeta într-un Instastory.

Citește și: Adda și Cătălin, despre divorțul așteptat de unii dintre fanii Asia Express 3:„Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine…' Exclusiv

Cu această ocazie, Adda a ținut să își arate recunoștința și să-i reamintească cât de mult îl iubește: 'Mulțumesc! Te iubesc!', a conchis ea. 

În egală măsură, Adda a mai postat zilele trecute o altă fotografie, în care soțul îi pregătise din nou masa, cu mâncarea sa favorită: 'A gătit husband mâncarea mea preferată. Adică cartofi prajiti!'

Adda și Cătălin Rizea nu pun problema divorțului

În ciuda criticilor și vorbelor apărute, Adda și Cătălin Rizea nu se gândesc deloc la divorț.

Citește și: Adda, declarație de dragoste pentru Cătălin după ce s-au calificat în etapa finală la Asia Express:”Iubirea aia adevărată, pentru noi, nu e pe norișori de puf, cu unicorni și vată pe băț! E un fel de…”

'Doamne ferește! În niciun caz! Ne iubim la fel de mult, poate chiar mai mult. Suntem uniți. Nu ne-a afectat relația absolut deloc! Căsnicia e și despre greu, nu doar despre bine. Când se întâmplă ceva greșit, repari acel lucru, nu-l abandonezi! Lucrezi la el!', a spus Adda.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Adda și Cătălin Rizea de la Asia Express sărbătoresc 5 ani de căsătorie. Cum a fost cerută de soție artista: „Am stricat tot”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter